Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psikusssss

chłopaki - często wspominacie swoje byłe dziewczyny ?

Polecane posty

Gość psikusssss

myślicie o nich ? tęsknicie ? macie do nich jakiś sentyment ? porównujecie obecne z byłymi dziewczynami ? która jest tak naprawdę dla Was najważniejsza ? pierwsza, była czy obecna ?

Gość kokosch
to zależy od sytuacji, jaki to był zwiazek i rozstanie;) ja wlasciwie nigdy nie mysle o swojej byłej, nie wspominam jej, nie obchodzi mnie co teraz robi itp byłem z nią prawie rok, ale to był zwiazek bez głębszego zaangażowania za to czesto mysle o kolezance z LO z którą nigdy nie byłem w zwiazku;)

Gość czekoladowy chrystus
Mimo iz wiem ze nie powinienem,juz prawie rok ja wspominam i w zadnej innej nie potrafie sie zadluzyc...wszystko to jest poyebane:/ nie wiem czy tesknie ale wspominam i mysle. Byla pierwsza i jedyna kobieta ktorej powiedzialem te 2 magiczne slowa... po prostu przestalem jej wystarczac:/

Gość ani razu dla byla to
przeszlosc bez wspominania

Gość psikusssss
no właśnie mnie się wydaje, że mój chłopak wspomina swoja byłą dziewczynę, chociaż wiem, że to on ją zostawił bo go zdradziła... było tak, że byli ze sobą półtora roku, od pół roku go zdradzała, on o tym wiedział, ale myślał, że może to się zmieni, w końcu postanowił sam odejść jestem z nim od 5 lat, a cały czas mam wrażenie, że o niej myśli... kiedyś pokazywał mi po niej pamiątki, nie wiem po co, bo o to nie prosiłam, miał je wyrzucić, na dzień dzisiejszy nie wiem czy nadal je ma czy się ich pozbył ja nic do nich nie mam, ale nie musiał przecież mi ich pokazywać ;) w ogóle czy to normalne? trochę to bezsensu ;/ ja mu takich numerów nie robiłam ;) sama czasem myślę o byłej miłości w której byłam po uszy zakochana :)