Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amikaa

po stosunku... znowu kłucie w brzuchu i cieczenie w pochwie...

Polecane posty

z nim cos jest nie tak chyba.... zaczełam współzyć z nim 3 miesiące temu potem była przerwa 1 miesiąc bez niego i w tym czasie byłam chora leczyłam się antybiotyk itd. okazało się zapalenie układu moczowego czy coś... i teraz jestem z nim 2 tygodnie i znowu to samo zaczynaja sie kłucia w brzuchu mometam i pieczenie delikatne...

mam nadzieje ze wypowiedzi beda bardziej inteligentne niż poprzednia... kurwą nie jestem

Gość pravikkkkkkk91
trzeba było sie nie kurwić szmato jebana

idz do ginekologa... po takich zapaleniach ułkadu mo.. często występują tez zakarzenia układu roz... a z nim pewnie jest wszystko ok.. nie ma co się martwić...

Gość klcha
o Boze co za debile;/ ale tak to juz jest jak sie jest sfrustrowanym prawikiem :) mi sie wydaje, ze Twoj parner Cie zaraza grzybica lub czyms innym. Do lekarza Ty i On.

Gość oryginalnynikcnonie
Zaraża cię brudasek.

Gość zycie jest piekne xxx
jakbym czytała o sobie! nie mam dobrych wiadomości-urolog i ginekolog poza wyleczeniem bólu rozkładają ręce, nie wiem do końca czy to on czy może mój układ moczowy był podatny i się nadkaża poprzez rozpoczęcie współżycia. Powoli odechciewa mi się stosunków, bo poza fantastycznymi orgazmami mam pokutę w bólu, i nie wiem czy są tego warte. do pana powyżej-niech Cię szlag!

jak masz jakieś pytania co pomaga itd to pisz. ale przede wszystkim nie obejdzie się bez lekarza.

a czy on jako facet może nie czuć szczypania itp. członka...

Gość tyle ci powiemm
jestes idiotką autorko :) bez urazy....

Gość wtymlustrzetoja
Słuchaj, a zabezpieczacie się prezerwatywą? Może to być od gumek, a jesli nie (jesteś na pigułkach czy cos) to facet może Cię jakoś zakazać? Ja też miałam z tym problem, ale u mnie poskutkowało robienie siku przed i po oraz podmywanie się goracą wodą plus ewentulanie clotrimazolum. Czasem też grzeję sobie brzuch i nerki termoforem.

np. chlamydie lub inne bakterie mogą sobie być u faceta zupełnie bezobjawowo. na dodatek ich cewka jest dłuższa, więc trudniej o zakażenie. niestety, jesteśmy na straconej pozycji.

Gość mała czarna pl
proponuję kupić probiotyki specjalne dla kobiet plus coś z żurawiną