Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowana jutrzejszym dniem

Zadanie dla kreatywnych.

Polecane posty

Uwaga! Warning! Achtung! Potrzebuję Was i Waszych mózgów, drodzy Kafeterianie. Otóż... Nie wiem, czy ktoś kojarzy tradycję "żadkinady". Chodzi o to, że różne z klasy z różnych szkół wychodzą na rynek przebrane za smerfy, lekarzy i innych rolników. W tym roku nasza klasa wyjątkowo bierze udział w tym... czymś. Mamy problem, ponieważ nie potrafimy wymyśleć żadnego "oryginalnego" przebrania. Dlatego właśnie potrzebuję Waszej pomocy. Z góry dziękuję za wszelkie podsunięte propozycje, nawet te najbardziej absurdalne ;)

Gość Trent Easton
Pacjenci z psychiatryka?

Gość olala.
przebierzcie się za kafeterian :)

Gość Władysław 1948
przebieżcie się za gimgówno

Gość ...hehehe...
gumisie:)

Uciekinierzy z psychiatryka już byli, chyba nawet w zeszłym roku... Gimgówno, hm, myślę, że nasi młodsi koledzy z gimnazjum za coś podobnego się przebiorą, nie mielibyśmy z nimi najmniejszych szans ;) To musi być pomysł, który "powaliłby" jurorów na kolana, nawet dosłownie. Każda przebrana grupa ma swój czas, żeby się zaprezentować. Więc można by było coś ciekawego przygotować (na przykład porwać jednego z jurorów). Tylko, że w mojej klasie same takie nie-kreatywne istoty, w tym także ja, więc ciężko nam jest coś takiego powalającego wymyśleć. Dlatego potrzebuję Waszej pomocy :) :)

przebierzcie sie za roznego rodzaju przydasie domowe, np. jajcarskie sa toaletowe. Np. papier toaletowy, gabka, mydlo, zaslonka do prysznica, miska :D

p.s. i koniecznie domestos i plyn do higieny intymnej, pasta, szczotka, rulon z recznikami. Jak ktos chce, moze nawet za kupe :P

Jak się przebrać za szczotkę?

Gość ohohohohoooo
przebierzcie się za własnych jurorów :D

Gość Proponuje przebrać sie za
Inwentarz gospodarstwa rolnego. Świnia krowa koń kurczak byk gęś i do tego jedna osoba na rolnika i np rolnik doi krowę wywala gnoj itd :) a żona rolnika zbiera ujezdza byka albo konia. I zróbcie furmanke i na niej pojedźcie po jurorów zeby ich porwać zeby pomogli w dojeniu krów :-D miny na pewno będą bezcenne :-D

Gość Proponuje przebrać sie za
Znaczy sie pozyczcie od kogos furmanke taki wóz 4 koła i wykonany z drewna na nim sie słomę wozi i na rynek tym wjedźcie i na koniec porwijcie ich na niej :-D

Kiedyś wjechali na takiej drewnianej platformie uczniowie przebrani za rolników, mieli ze sobą (żywą) kozę i kurę. Ale... kazanie jurorom doić krowy... Tego jeszcze nie było :D Tylko... Znając naszych jurorów... Podejrzewam, ze żadna z koleżanek nie chciałaby zostać tą krową :)

Gość No to wezcie :-D
Prawdziwą krowę :-D bedzie atrakcja :-D

Ktoś ma jeszcze jakieś pomysły?

Misię? To nie tylko ja mam się przebrać, ale cała klasa. Ma być 15 misiów?