Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraz mnie szlag trafi

brak mi cierpliwosci

Polecane posty

K...wa! Jak ona sie wydziera! mam ochote jej zayebac! Zaraz cos rozwale. Koorwa! Nie mam cierpliwosci. Boze dopomoz mi zebym jej nie uderzyla! Zasrany bachor!!

Gość 9 9 7
pisze o swojej córce? :D

Gość moja corka uwielbia
ja tez czasami ledwo wytrzymuje, ale to my jestesmy dorosli i powinnismy panowac nad soba, jesli Ty nie potrafisz, to w jaki sposod Twoje dziecko ma sie tego nauczyc????

Gość Oczywiście że
moe pomóc tylko śliski kocyk.

Tak, o mojej corce. Glupio mi teraz ze ja tak nazwalam. Bardzo ja kocham. Ale tym razem mala terrorystka znow wygrala i wlasnie zasypia w moim lozku zamiast w swoim lozeczku. A darla sie tak jakby ja ze skory ktos obdzieral. Mialam chec walic glowa w sciane. Przynajmniej dobrze ze sie moglam tu wyladowac i nawet a nia nie krzyknelam. Uff! Ale mi cisnienie podniosla!

Strasznie terroryzuje. Jeszcze nigdy nie dalam jej klapsa i nigdy nie chce tego robic ale momentami czuje sie nerwowo wykonczona.

Gość kurkowa bez makaronu
jeśli nie dasz jej klapsa to wyrośnie ci na kapryśną i bezczelną dziewuszkę...małą nastolatkę zadufaną w sobie i pełną pretensji a uwierz mi, że to jest jeszcze gorsze...

Jest mi ciezko ja wychowywac bo jestem z nia sama. Jestem czasem malo stanowcza. Co mam robic zeby dobrze wychowac coreczke? Ona teraz ma roczek ( skonczyla 7 lutego)