Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pola222

po operacji nosa prosze o rade!!!!!!

Polecane posty

Jestem juz 3 tygodnie po operacji nosa zdjety mam juz gips opuchlizna z nosa powoli schodzi ale pojawil sie inny problem gdyz prawa dziurka moglam zawsze normalnie oddychac jedynie z lewa byl problem a teraz od paru dni zauwazylam sie cos tam rosnie i coraz gorzej mi nia oddychac czy to moze pojawia sie w niej opuchlizna?niewiem i boje sie ze cos moze byc nie tak nieprzezyla bym tego prosze o odpowiedzi a nawet blagam!

Gość straszna gapa ze mnie
może rosnie tam marchewka?

ja naprawde nie jestem w humorze zeby ktos stroil sobie glupie zarty zeby tobie kiedys ta marchewka urosla to wtedy niebedziesz glupio pisac

Gość zajrzyj na topik o korekcie no
sa

wlasnie przegladam i jest duzo stron a jak narazie to niewidze podobnego przypadku:(

Gość irrma..
Musisz wiedziec ze po operacji nosa juz nigdy nie bedzie tak jak przedtem.Ja robilam 10 lat temu i niby jest wszystko ok ale zawsze w nocy mam maly problem z oddychaniem.Moj laryngolok powiedziall ze ratuje mnie tylko nastepna operacja i to u laryngologa. Chirurdzy estetyczni dbaja zeby nos byl ladny na zewnatrz ale nie martwia zbytnio tym co jest w srodku.przyzwyczaisz sie albo bedziesz musiala cos z typ zrobic.

tylko ze pare dni wczesniej moglam oddychac i wogole ale od przedwczoraj zauwazylam w prawej dziurce tak troche glebiej przy czyszczeniu nosa ze co tam puchnie i dzisiaj jest juz problem z oddychaniem a jutro to juz wogole tylko jedna oddycham w ktorej wlasnie mialam usuwana chrzesc bo po wypadku z dziecinstwa zlamalam strasznie nos tak ze lewa dziurka niemoglam oddychac zdecydowalam sie na operacje zeby wreszcie normalnie zyc a tu teraz jak tamta odetkana to druga niedrozna .Niezniose drugiej operacji:(moze to tylko opuchniecie ktore zniknie