Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 20

Moj chłopak jest nerwowy

Polecane posty

Gość ona 20

Moj chłopak ma 26 lat i czesto sie wkurza o blachostki jak cos nie jest po jego mysli ja bardziej powaznie mysle o naszym zwiazku bo jestesmy ze soba prawie 3 lata jak mowie ze chce zebysmy zbierali pieniadze na dzialke to on ma to gdzies i on chce sobie kupic motor a moim zdaniem to jest wyrzucenie piieniedzy i ze jak mu bede tak marudzic to mnie zostawi pozyczylam mu swoje auto bo on swoje autko sprzedal bo chce kupic nowy ale cos mu to dlugo idzie i mi marudzi ze nie chce moim autem jezdzic bo to nie wypada itd a mi ten samochud nie jest potrzrbny wiec powinien sie cieszyc i on jeszcze pracuje u mojego taty i powiedzial ze jak bedzie cos nie tak w pracy to odejdzie i mnie zostawi eh:( co mam z tym robic prosze o jakies rady z góry dziekuje:)

Odstaw go bo widac ze leci na kase twego taty anie na ciebie.Jest tyle portali randkowych ! wystaw swoje ogloszenie a zawsze kogos znajdziesz ,pod warunkiem ze nie jestes kaszalotem i dbasz o siebie . A co do"nerwowego" chlopaka to oznaka ze ma cie gdzies :) i tak naprawde jestes epizodem w jego zyciu i nie traktuje cie powaznie.Ten motor to tez sygmal ! i to powazny! co on tak naprawde o was mysli :)