Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiększarka,,

wczoraj miałam zabieg powiększana ust prosze o rady (foto)

Polecane posty

Gość powiększarka,,

24h temu miałam zabieg, niecała ampułka 1ml, jest krzywo co widać na zdjęciu. tam gdzie górna warga jest większa mam siniaka. dodam ze nie chciałam znieczulenia dentystycznego tylko krem zeby mieć mniejszą opuchliznę. jest krzywo - teraz pytanie czy to moze być opuchlizna i się wyyrówna (tam gdzie jest większa jest siniak) czy tak zostanie i nie czekac tylko iśc wyrównac? jak myslicie? kiedy i zejdzie opuchlizna? mam niesymetryczne usta i jest trudniej przez to , ale przed zabiegiem górne zakola miałam równe to na pewno wiem! błagam pomóżcie http://www.voila.pl/349/f6ki5/?1

Gość glupota nie boli...
..

Gość do powiększarka
Usta masz ładne, a wszystkie nierówności Ci zginą gdy opuchlizna zejdzie,wrazie czego zawsze można dostrzyknąć prepart w to miejsce gdzie jest go mniej i będzie dobrze. Więc nie martw się.Pozdrawiam.

Gość powiększarka,,
pocieszyłaś mnie trochę, choc nie wiem mam wrażenie ze to tak zostanie :/ poczekam parę dni, jak nic się nie zmieni to pójdę na wyrównanie pocieszam się tym, że coś tam mi zostało w ampułce i mozna w 14 dni przyjśc dostrzyknąć bo trzymaja resztki dla klientek w lodówce gdyby coś trzeba było poprawić i juz bez dopłat

Gość ile zapłaciłaś za powiększanie
i jakie miasto?

Gość powiększarka,,
1tys.timeclinic

a ja w poniedziałek będę miała operacyjnie powiększaną górną wargę... jestem przerażona :(

Gość powiększarka,,
varias - trzymam kciuki ja byłam przerażona przed zwykłym kłuciem także mogę sobie wyobrazić że się boisz. ale jeśli lekarze są ok to pewnie cie jakoś uspokoją i stres się zmniejszy :)

Gość schudnijjjjjjjjjjjjjjjjj
schudnijjjjjjjjjjjjj, a nie usta powiększasz!!!!!!!

Gość powiększarka,,
do schudnijjjjj - nie masz pojęcia jak wyglądam więc się nie wypowiadaj bo się ośmieszasz

Gość do..., schudnijjjjjjjjjj !
Ten portal ,jest założony po to,aby kobiety się wspierały i wymieniały swoje doświadczenia te dobre,jak i te złe. Więc nie rozumiem po co ten twój sarkazm, niepodoba ci się to,tu nie wchodź,gdyż nikt cię o radę nie prosi. Podejrzewam,że jesteś z tych kobiet,które wszystkim wszystkiego zazdroszczą.:(