Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Perełka1990

Długi :(( ?? pytam ??

Polecane posty

Gość Perełka1990

Witam mam takie pytanie rodzice chłopaka mają długi odesetki sa tak duze ze przezwyższaja ten dług, komornik ma przyjechac i wycenic ich dom , czy moga zabrac np. chłopaka samochłod lub co kolwiek co do niego należy ?? matka ma duze długi ojciec ja pozyrował ale nie pracuje i nie maja z czego ściągac a wiec dom jest na niego i chca mu zabrac

Gość Perełka1990
Czy nikt nic na ten temat nie wiem ?? to chyba nie jest możliwe !! mnie nerwy juz puszczają boję się jak cholera , chociaż to nie sa moje problemy ja sie boje !! to mój chłopak a to jego rodzina ,

Gość Perełka1990
ważne to jest dla mnie proszę kochani dajcie mi rade :((

Gość Perełka1990
Jak sądzicie nie znam się tak za bardzo na tym , ale przeraza mnie mysl ze chłopak moze bedzie musiał przez nich tez odpowaiadac , nigdy nie czeka nas spokój !!!!!!!!

Gość lkl;jioj
Raczej cie spokoj nie czeka. Dlugi przechodza z rodzicow na dzieci, a jesli wyjdziesz za niego za maz to tez bedziesz musiala splacac ICH dlugi. Nieciekawa sytuacja.

Gość Perełka1990
Jego kocham , jest inni niz jego rodzina !! pracuje uczciwie !! wszytko co udało mu sie osiąągnąć to zapracował na to !! jak ja mam go zostawic :(( bo co jego rodzina jest nierobami , narobiły tyle długów !! i przez niech ma On cierpieć

Gość heeeeej
Ale to jest tutaj w Polsce? Nie piszesz nic, najlepiej mając taką hołotę za rodziców wziąć manatki i wyjazd "jak najdalej stąd", cytując słowa piosenki;)