konstantynopolitańczykowianek 0 Napisano Marzec 1, 2012 bo z mondrymi mi się kontemplować nie chce za bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuizMarinez 0 Napisano Marzec 1, 2012 Dariusz Mądry do usług :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konstantynopolitańczykowianek 0 Napisano Marzec 1, 2012 Jeszcze chwila i byłabym załamana, że się nikt nie odezwał :( Moja nadzieja jednak nie umarła :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trollo Napisano Marzec 1, 2012 jezde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuizMarinez 0 Napisano Marzec 1, 2012 Przecież wymieniać z Tobą słówka to czysta przyjemność. A jakie jeszcze przyjemności preferujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
popierdółka 0 Napisano Marzec 1, 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konstantynopolitańczykowianek 0 Napisano Marzec 1, 2012 Ruiz jakiś Ty szarmancki :) ekhm .... moje preferencje pewnie by Ci się spodobały :) witam reszte miłego towarzystwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RuizMarinez 0 Napisano Marzec 1, 2012 Stojąc na środku ulicy ostentacyjnie zajadać się Pieguskami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konstantynopolitańczykowianek 0 Napisano Marzec 1, 2012 Nie lubię piegusków :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach