Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gogolinka

Na które częsci twarzy powinno nakładać sie róż?

Polecane posty

Gość gogolinka

Nie nakładałam nigdy.

Gość gogolinka
Tylko? a na czoło i brode?

No można niby na łuki brwiowe dla 'odświeżenia', ale myślę, że możesz mylić róż z bronzerem. To, co teoretycznie możesz nakładać na całą twarz w zależności od potrzeb, to bronzery. Bronzerem nadajesz kształt twarzy, optycznie zbliżasz ją do owalu. Natomiast róż nakładaj tylko na policzki.

Gość gogolinka
ok :) dzięki :)

Na "jabłko" - jak się uśmiechniesz to jest to część policzka która się uniesie. Można lekko przeciągnąć po kości policzkowej.

Gość noelanoelka
sory ale o czym wy piszecie.. ja to dopiero miałam problem. cyfra plus podniosła mi abonament !! jak sie wkurzyłam to LEPIEJ NIE PYTAJCIE! Wziełam sie ubrałam, poszłam na poczte i jak piznełam wypowiedzeniem umowy to aż stemple pocztowe poleciały ! kary umowne w takiej sytuacji nie obowiązują wiec poszłam potem na szoping i kupiłam sobie nowe buty. supcio :D wy mozecie zrobic to samo do 15 marca, miłego szopingu moje e-kolezanki :D

Wiesz, wydawało mi się, że akurat to jest oczywiste, no ale dobrze - widać niektórym trzeba wytłumaczyć, że mięśnie zmieniają pozycje ;) Poza tym zależy jak kto się uśmiecha.

Gość dschbcdbhcdsbhi
oczywiscie ze zalezy, zalezy jaka ma strukture twarzy i czy skora jest mloda i jedrna czy nie. ale Wayne madrze tam powiedzial, ja tam wole sie kierowac tym co on mowi, on jest zajebistym makijazysta

http://www.youtube.com/watch?v=e6DyP1e3RUM Częstym błędem jest nakładanie różu na "jabłko" przy baaardzo szerokim uśmiechu i tuż przy nosie - a wystarczy lekko się uśmiechnąć (bardziej dla ułatwienia nałożenia różu niż samej "lokalizacji") - w każdym razie róż ma być tam gdzie normalnie występuje lekki rumieniec, czyli na górnej części policzka i bardziej na zewnątrz - jeżeli wiesz o co mi chodzi. (Nigdy nie umiem wytłumaczyć takich rzeczy...za mało się maluję :P)

Gość dschbcdbhcdsbhi
kurna ten ktos ma 13000 fiolmow :O ponad :O sorry, ale nie ufam makijazystce ktora sama wyglada jak klaun :D

Gość kjijdiajd
A jak mam wystające kości policzkowe to czy róż jest dla mnie?

Gość dschbcdbhcdsbhi
tak :)