Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość callyente

Czy jest na sali nauczyciel??

Polecane posty

Gość callyente

Języka polskiego? proszę o pomoc przy bibliografii, tylko jedno pytanko. powinno być: 2.Kochanowski Jan: Księgi pierwsze, Pieśń II. W: Fraszki, Pieśni, Treny. Warszawa 2005, s. 49-50. Czy 2.Kochanowski Jan: Pieśń II, Księgi pierwsze. W: Fraszki, Pieśni, Treny. Warszawa 2005, s. 49-50.

Gość callyente
do góry, na prawdę proszę o pomoc

Gość callyente
up

Gość callyente
up

Gość callyente
Dziękuję Kasiu :)

Jaki temat? sama pisalam kilka prac wiec akurat biografie mam w malym palcu:)

Gość callyente
Radość z codzienności i pochwała życia w poezji polskiej. Zanalizuj problem interpretując wybrane utwory z renesansu, Młodej Polski i dwudziestolecia międzywojennego.

sorrki bibliografie:) heh juz ledwo nad kompem siedze a sama pisze prezentacje kumplowi, az sie boje co z tego bedzie jak to jutro przeczytam:)

Gość callyente
ja juz mam pracę prawie gotową, tylko o to chodzi żeby bibliografia była poprawna :) bo jutro muszę ją zanieść ,,do sprawdzenia''

Gość callyente
tak myślę zresztą mam taką kartkę od polonistki, na której rozpisane jest mnóstwo przykładów jak napisać bibliografię. Tylko z tym Kochanowskim miałam problem. Jeszcze raz dziękuję, miłego wieczoru :)

Gość noelanoelka
sory ale o czym wy piszecie.. ja to dopiero miałam problem. cyfra plus podniosła mi abonament !! jak sie wkurzyłam to LEPIEJ NIE PYTAJCIE! Wziełam sie ubrałam, poszłam na poczte i jak piznełam wypowiedzeniem umowy to aż stemple pocztowe poleciały ! kary umowne w takiej sytuacji nie obowiązują wiec poszłam potem na szoping i kupiłam sobie nowe buty. supcio :D wy mozecie zrobic to samo do 15 marca, miłego szopingu moje e-kolezanki :D