Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden ziom :P

JESTEM INTELEKTUALISTA - ROZUMIECIE??????

Polecane posty

WSZYSTKO W TYM TEMACIE ZOSTALO JUZ POWIEDZIANE PA

TO OCZYWISTA OCZYWISTOSC WIEC CO TU WIECEJ PISAC?

Gość marcelllo
Sądząc po stylu i formie Twej wypowiedzi, nie wspominając już o braku przestrzegania jakichkolwiek zasad interpunkcji, z całą pewnością można stwierdzić, że za intelektualistę to możesz uchodzić w zagrodzie pełnej owiec, będąc tam jedynym samcem. PS.: Może trochę przesadziłem, bo w sumie owce to dość inteligentne zwierzęta ...

marcelllo Sądząc po stylu i formie Twej wypowiedzi, nie wspominając już o braku przestrzegania jakichkolwiek zasad interpunkcji, z całą pewnością można stwierdzić, że za intelektualistę to możesz uchodzić w zagrodzie pełnej owiec, będąc tam jedynym samcem. PS.: Może trochę przesadziłem, bo w sumie owce to dość inteligentne zwierzęta ... co trochę na tym forum dowiaduje się ciekawostek :D:D inteletualisci muszą koniecznie i to bezwzględnie stawiać przecinki :classic_cool: inaczej nimi nie są 😭

Gość marcelllo
Sądzę, że jeśli ktoś uważa się za osobę inteligentną, nie powinien mieć problemów z przyswojeniem podstawowych zasad pisowni. Nie mówię tu oczywiście o pziomie Miodka czy Bralczyka, ale przynajmniej o opanowanie podstaw. Niestety mamy teraz wysyp ludzi z dys-coś i dys-jakoś. Mój brat, który skończył zawodówkę w latach 90-tych, zna zasady pisowni o wiele lepiej niż polowa obecnych maturzystów ... Wiadomo, ''polska mowa, trudna mowa'', ale bycie intelektualistą powinno do czegoś zobowiązywać ...

z całym szacunkiem, Marcello :P osoba inteligentna po takim jak autora wpisie zorientowała by się w 3 sek., ze temat ów, to jedna wielka ściema :P 0/10🖐️

Gość marcelllo
Ja zorientowałem się już po 1 sek. Napisałem to profilaktycznie, aby odstraszyć inne trole, które by ewentualnie jeszcze chciały popisać się ''inteligencją'' w tym temacie ... ;)

Gość obsrać was to za mało
inteligenci psia mać