Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hollena

sikam 20 razy w nocy co mi jest juz nie mam siły!!! POMOCY przeczytajcie

Polecane posty

Gość hollena

moje spanie nie ma sensu bo jak przed samym snem jeszcze z 3 razy zrobie siku to tak spie do 3 w nocy i się zaczyna sikanie co godzine o 4.. potem okolo 5, 6,7.. i tak do 9 czuje pełny pęcherz i musze wstawac zrobic siku bo az mnie to budzi.. robilam badanie i z moczem wszytko ok.. kiedys mi wyszlo ze szczawiany wapnia jakies byly i dużo bralam antybiotyki jakies na bakterie ale od 2 miesiecy nad ranem sikam co godzine albo czesciej.. w dzien tez sikam okolo 30 razy .. nie wiem skąd tyle sie tych sików bierze bo ja pije nie wiecej niz 1l lub 1,5litra dziennie ... co mi może być juz nie mam sily a lekarze nic nie wiedzą mówia ze to stres ale to nie stres.. bo nie mam powodu do stresu teraz ...

Gość miiirinddaa
Prawdopodobnie to moczówka prosta :o

Gość o mam podobnie111
ja też tak latam w nocy do kibla. Aż czasami mam łzy w oczach, tak mi sie nie chce wstać z łóżka a musze bo inaczej nie zasne. Tyle, że u mnie to na tle nerwicowym. Sikam po kilka kropli, ale musze iść. Musze być wysikana do końca inaczej nie zase i koniec. Od paru lat tak mam, ale jest to zbyt wstydliwy jak dla mnie problem, żeby iść z tym do lekarza. Nie wiem więc co Ci doradzić

Gość nie na temat.
Masz Grzybice. Poczytaj o tym.