Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna1985

Jakie zabiegi nieinwazyjne polecacie na ujędrnianie,zmniejszenie rozstępów itp.

Polecane posty

Gość gość
jasne po 3zabiegach zero cellulitu, reklama jak nic

Gość gość
Na rozstępy pomoże połączenie podczas jednego zabiegu mezoterapia igłowa plus RF - to jedyny zabieg , który całkowicie likwiduje rozstępy. Pozostałe zabiegi mogą tylko zmniejszyc i rozjaśnić rozstępy. Tylko nie wiem czy można ten zabieg nazwać nieinwazyjnym, skóra po nim wygląda ja oparzona, dlatego wykonuje się go na małych obszarach skóry. Jest to nowość. Zabieg jest wykonywany przez lekarza. Czytałam o tym w najnowszym numerze, któregoś czasopisma dla profesjonalistów.

Gość gość
Pozbyłam się cellulitu dzięki diecie i ćwiczeniom z Ewą Chodakowską. Do tego stosowałam żel poprawiający kontur ciała hb. Po kilku miesiącach ciężkiej pracy po tłuszczyku ani śladu :) Aby podtrzymać efekt mam zamiar zapisać się na bańkę chińską do Beauty Center Józefów + cały czas stosuję żel hb.

Gość marianeszka
ja byłam w Wellderm na serii zabiegów Exilis. baaaardzo skuteczny zabieg, wygładziło mi skórę, ale tez odżywiło i napięło

Gość agggatkowa
Ja też jestem matka dwójki dzieci po drugim niestety mam rozstępy ale na szczescie już coraz mniej widoczne mąż zafundował mi serie mezoterapii stretchcare jestem zadowolona bo mój problem jest prawie niewidoczny dodatkowo doktor zaproponowała jeszcze zrobić sobie ten zabieg na biust i to był strzał w dziesiatke bo skóra stała się jędrniejsza nawilżona i nie mam już tych zmarszczek na dekolcie Polecam Wam dziewczyny

Gość gość
Polecam zabiegi z rollerem, www.beautypremium.pl/mikroiglowa-cialo/

Gość nineczka43
swoje rozstępy trochę zaniedbałam, brak czasu,brak kasy..... każda wymówka dobra.W końcu koleżanka poleciła mi wizytę w gabinecie medycyny estetycznej Wellderm we Wrocławiu. Pani doktor zleciła mi kilka zabiegów laserLux1540. Zalecana ilość zabiegów od3 do 6 zależna oczywiście od stopnia zniszczenia skóry.Jestem po trzech zabiegach i nieznacznie widać efekty, a ile jeszcze zobaczymy. Szkoda, że tak długo zwlekałam.

Gość gość
Endermologia, dermomasaż, liposukcja ultradźwiękowa, RF

Na rozstepy i ujedrnianie ciala polecam endermologie! Jest swietnie wykonywana przy ul. Grzybowskiej 3 w Body Beauty Clinic Polecam!

Gość gość
Ja osobiście polecam zastosowanie produktów ze strony yourspa.pl. Można sobie zrobić prywatne spa ze świetnymi efektami!

Gość gość
Bardzo ciężko pozbyć się zupełnie cellulitu i rozstępów. Marka, która ma w swojej ofercie zabiegi z pogranicza medycyny estetycznej (ale nie inwazyjne) to Ericson Laboratoire. Efekty zabiegów tej marki są widoczne. Polecam wykonać serię zabiegów na dany problem. Jeden zabieg to za mało. Na cellulit i rozstępy polecam zabieg Cellulit VIB oraz zabieg Slim&Lift. Więcejinformacji o zabiegach i gabinetach, gdzie można wykonać dany zabieg znajdziesz na stronie: www.ericson-laboratoire.pl

Gość matkanebeska
Jeśli chcesz w szybki sposób uzyskać efekty to polecam się zabieg icoone w centrum laseroterapii, redukuje cellulit, ujędrniając przy tym skórę, poczytaj sobie na stronie

Gość gość
Slyszalyscie o zabiegu accent na cellulit? Mial ktos wykonywany taki zabieg?

Gość gość
Polecam wam zajrzeć na stronę salonu urody www.maestriaklinikaurody.com Znajdziecie tam wiele ciekawych zabiegów na ciało, które ujędrniają skórę. Salon znajduje się w Szczecinie, więc jak mieszkacie wtych okolicach to warto się do nich wybrać.

Gość gość

Takich zabiegów jest bardzo wiele. Najlepiej wybrać się do sprawdzonego salonu kosmetycznego i tam zapytać się o dobór odpowiednich zabiegów. Jeżeli mieszkacie w województwie małopolskim to polecam wam wybrać się do jednego z salonów https://www.artderm.pl/  Tam na pewno spotkacie się z profesjonalną obsługą.

Gość Anna

Moja skóra twarzy oraz dekoldu stała się mało elastyczna, dzięki zabiegowi mezoterapii bardzo mi się poprawiła na lepsze. Zabieg polecam jak równiez klinike gdzie robiłam zbieg Simea Beauty Dąbrowa Górnicza

Gość Kasia

Ja swój zabieg endermologi zrobiłam w klinice Lumiere w Kielcach  ul. Żeromskiego 15/2 https://gabinetlumiere.pl/ i polecam bo super wyszczupla sylwetkę ciała a przy tym likwiduje cellulit

Gość Danka

Autorka pytała o zabieg nieinwazyjny, moze do końca ten który polecam takim nie jest, bo piszę o radiofrekwencji mikroigłowej frakcyjnej. Zabieg jest połączeniem fal radiowych i mezoterapii, jest trochę bolesny, ale po kilku godzinach nie ma już żadnych śladów na skórze. Miałam robione 2 zabiegi na brzuch, bo po ciąży nie dość, ze zostały rozstępy to skora bardzo straciła jędrność. Kosmetolog do ktorej od lat chodzę na zabiegi na twarz przekonała mnie do tego zabiegu i jestem przeszczęśliwa, bo skóra jest prawie idealna. Zabiegi radiofrekwencji mikroigłowej miałam łączone ze specjalnym preaparatem biostymulującym, bo ktorym skóra szybcieh się przebudowuje. Polecam Beauty Premium w Poznaniu www.beautypremium.pl

Gość Luka

Onda jest super - bardzo szybko widać efekty po zabiegu. Jedyny minus jest taki, że to stosunkowo nowy zabieg i jeszcze w niewielu miejscach można go wykonać. W Krakowie znalazłam go w estetica. Po dwóch zabiegach praktycznie pozbyłam się tłuszczyku na brzuchu - zero oponki.

Gość Kalinka

Potwierdzam na własnym przykładzie, ze najlepiej zadziała RF MIKROIGŁOWA

Gość Halina

Robiłam zabieg za pomocą urządzenia Alma Laser aby poprawić napięcie skóry. Zabieg rewelacyjnie się sprawdził. Wykonałam 5 takich zabiegów aby uzyskać całkowity efekt. Mogę polecić bardzo dobrą klinikę MTT Estetica w Krakowie