Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gabrysia.

Ciąża w młodym wieku

Polecane posty

Gość no żal po całości
pewnie zostaw panieńskie nazwisko a najlepiej nie mów nikomu kto jest ojcem wtedy ani ojca dziecka ani alimentów nie uświadczysz ten Twój amant to taki idiota że nawet przed rodzicami wstydzisz sie przyznać że zmajstrował Ci dziecko.... jak głupim trzeba być by nawet się nie zabezpieczać ?

Gość kijciwoko
Nikt o ojca się Ciebie pytać nie będzie, bo to nie jest sprawa Twojego gina. Seks w Polsce można uprawiać od 15 roku życia (kiedyś było od 16), więc nic Twojemu chłopakowi nie grozi. Zdrowia i szczęśliwego rozwiązania życzę.

rozumiem,ze jestes z ciezkiej patologii, ze w takim wieku seksilas sie bez zabezpieczenia? tez niedawno wisialo nade mna widmo ciazy a jestem starsza i jak ies tam dochody mam.bylam przerazona.. A Ty tak bez trosko,.. z facetem z balastem, aj. co wy macie w glowach dziewczyny

Gość kijciwoko
nie dejotka tylko dewotka. Bo jak już ktoś wtopę zaliczył za młodu to od razu patologia. Puknij się w łep Ty tępa strzało bo już się Was słuchać nie da. A twoim przyszłym dzieciom tylko współczuć ograniczonej matki! Autorko, po pierwsze od początku nie ukrywaj kto jest ojcem dziecka. Bo jak będzie chciał uciec od odpowiedzialności, to łatwiej będzie Ci uzyskać alimenty.

Gość kijciwoko
*słuchać-czytać

Gość gfgfgfggfgf
seks można legalnie uprawiać z osobą powyżej 15 roku życia. to nie Ameryka- jesteś chyba za głupia, żeby poświęcić 30 sek na googlach i sie dowiedzieć albo ci się amerykańskie seriale dla młodziezy na mózg rzuciły.

Gość gfgfgfggfgf
poza tym to powinnaś sie zacząć martwić o siebie i o dziecko, a nie drżeć żeby misiek uniknął odpowiedzialności za swoje czyny, bo z tego co widać, to najchętniej by się ulotnił

to jest patologia, laska ma 16 lat, nie zabezpiecza sie bo jej facet powiedzial ze nic sie nie stanie, no bez jaj! w szkole nie ucza skad sie biora dzieci? bocian ich nie przynosi w kapuscie ich nie znajdziesz.. wystarczylaby glupia gumka, no ale po co, jak facet mowi ze tak sie kurwa w ciaze nie zachodzi

Gość też mi problem....
Ty Lady Love zamiast się mądrzyć idź lepiej brzuszki robić bo Ci się tłuszcz spod bluzki wylewa a dziewczynę zostaw w spokoju. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie pitol. Kolejna specjalistka od "patologii" się znalazła

Lady, jakie masz problemy z jelitami? ja ostatnio koszmarne mam problemy, zawsze plaski brzuch, a ostatnio wzdety, napuchniety, twardy... litosci, musze na badania jakies sie wybrac. a co do tematu, to patologia i koniec, 17letnia dziewczyna mieszka z nieodpowiedzialnym kolesiem, niepelnoletnia! gdzie rodzice?

Nie boj się, to , że jestes w ciąży nie zaszkodzi prawnie Twojemu chłopakowi. Kilka moich kolezanek urodziło przed 18 urodzinami i wszystko było w porzadku. Seks jeest niezgodny z prawem poniżej 16 czy 15 roku życia ..