Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Zauważyliście, że prostacy nadają dzieciom egzotyczne imiona?

Polecane posty

Gość głupoty opowiadacie
----> sanika oczywiście że masz racje a nawet czasami jest odwrotnie, bogate wykształciuchy to chamstwo jakich mało...

Gość Ala lala góry
Ja się zgadzam z autorem to święta prawda! Mam sąsiadów chleją dzień w dzień. Awantury , policja czasem nawet kilka razy dziennie. Bachorów mają pięcioro wśury jak nic a imiona a jakże luksusowe:DŻEREMI, CZARLI, VANESSA, SAMANTA i na deser BERENIKA

Gość sanika
A ja nie rozumiem - jesli ktoś ma szare życie,problemy i sobie jakoś je ubarwia dając dzieciom egzotyczne,oryginalne imiona to co w tym złego? Czy takie hm "luksusowe" imiona są zarezerwowane tylko dla bogatych i porządnych? Ludzie co za ciemnogród!

coś w tym jest ale znam parę dziewczynek o imieniu Nikola i zaręczam że ich rodzice nie są patologiczni w żaden sposób.

Dużo w tym racji, ludzie biedni, skrzywdzeni przez los, często chcą zrekompensować dzieciakom tę biedę i przeciętność, stąd powyższe Dżessiki i inne amerykańskie dziwactwa.

ale jesteście durni!!!! Moja sąsiadka która jest lekarką, jej mąż ma własną firmą, ludzie mega bogaci mają 7 dzieci, wszystkie na poziomie: Igor ma 24l potem jest Sebastian 21, Magdalena 19, Marietta 17, Emilia 10, Sandra 7 i na końcu są bliźniaki: Miłosz i Nikola mają po 3 latka... ludzie mają w ciul kasy i 4 piętrowy dom :)

Gość ewelinazlublina
macie racje: dzesika i andzelika to najczesciej nadawane imiona w patologicznych rodzinach

Gość i bardzo dobrze ze nadaja
rzygam imiona typu kasia ania basia i tego typu. Te imiona powinny zostac skreslone z dostepnych i zostac w XX wieku. Osobiscie jak bede mial nazwe Kevin albo Jessica

Gość kasia....29
w jednej patologicznej rodzinie którą znam: córka Sandra w drugiej patologicznej rodzinie którą znam: Dorian i Vanessa najlepszym przykładem są też dzieci Michała Wiśniewskiego, który pochodzi z czystej patologii Chcę także zauważyć, że wielcy pseudo-inteligenci, snobi, zadzierający nosa, np. niektórzy polscy aktorzy przeginają w drugą stronę i dają dzieciom starodawne imiona typu: Stanisława, Józef, Franciszek obie skrajności są chore. Najlepsze są dość proste imiona typu: Magdalena, Emilia, Mateusz, Łukasz, Sebastian itd.. Według badań jakichś tam dzieci z wyróżniającym się imieniem są częściej odrzucane przez rówieśników. Wyjątkowe imię to więc nieszczęście dla dziecka.

Gość a ja mam na imie Kornelia
i uwazam ze jest bardzo ladne, oryginalne i na poziomie :)

znasz bo sama z takiej pochodzisz , nie ma czym sie chwalic :classic_cool: Ja znam dwie Angeliny i obie to prezeski firmy 🖐️

Gość jabluszko28
co to znaczy najlepsze?? wg ciebie najlepszy jest Lukasz, wg kogos innego co innego..nie roxumiem tego ... najlepsze.. moja corcia ma na imię Wiktoria, imię po mojej prababci, wszyscy mi odradzali bo oklepane itp..wg mnie ''najlepsze''...

"Ja znam dwie Angeliny i obie to prezeski firmy" Obciąg 24 h Sp. z o.o. ? :D

"Obciąg 24 h Sp. z o.o. ? " Odezwala sie kasia czy jakas inna madzia :D Smiesza mnie niemilosiernie te prehistoryczne imiona Znajomy nazwal sobie syna Antonii juz widze jaka beda miec beke z niego rowiesnicy za 20 lat :D

Gość arecki...a
brzydkie damskie imiona:beata-takie cygańskie,justyna-wszystkie jakie znam to kurefffki,wioleta-ochyda,sylwia-zaplute,magda-dzdzownica magda,izabela-bela,ewelyna-yyy,dagmara-rumuńska szpara,paulina-chyba najgorsze,pała.dla mnie najpiękniejsze imie to kasia,kasieńka,kasiunia

Gość ruda inez
mam na imię Inez. To robi ze mnie patologiczną dziwkę?

Mi tam zadne polskie imie ani meskie ani damskie nie podoba , takie pospolite w chuj.

"żelisława, patałachu " W kazdym badz razie pewnie oklepane az do bolu 🖐️

Mowie o prawdziwym a nie zmyslonym paranoiczko 🖐️

Gość villemo1986r
częściowo można się zgodzić z tezą postawioną przez autora -jednak w takich przypadkach dość typowe chyba jest spolszczenie zagranicznych imion np. dżesika/ brajan/ rodżer. ja mam na imie angelika i nie pochodze z patologicznego środowiska -całe życie spędziłam w spokojnej dzielnicy, spokojnego miasta, pod okiem pełnej rodziny. a imię wzięło się z chęci znalezienia sympatycznie-brzmiącego; trudnego do 'zbrzydzenia' (w sensie np.kasia--> Katarzyna--> kaśka) i na fali popularności w owym czasie książek i filmów o szalonej Markizie Angelice :) -więc jakby nie było- z patologią nie ma to nic wspólnego, a imię fajne jest B-) :P / pozdro dla sfrustrowanych kasiek/anek/ asiek / agnieszek i innych ;) /

Ale Angelika to bardzo popularne imię polskie, Na równi z Kasią, Magdą, Eweliną.

No cóż, ja znam 3 angeliki i wszystkie są obiektami drwin, są tak głupie, że aż brak słów ;), no, ale pewnie są wyjątki :P

Gość angelika polsko brzmi
ja znam dwie angeliny zajebiste dupencje :)

Gość do dodododrooo
"i bardzo dobrze ze nadaja" - i co sie tak rzucasz ?:-D Lepiej przyznaj sie jak masz na imie lub twoj dziewczyna :-D .Kevin i Jessica to masakra . Znasz dwie panie prezes o imieniu Angelika ? Chyba zaraz pekne ze smiechu :-D kasia ...29 a ty nie pisz ,jakie sa najlepsze , bo to tylko twoje zdanie i innych wcale obchodzic nie musi . A stare imiona sa o wiele lepsze niz te ,,zagraniczne ,,:-D Ktos wspominal o Wiktorii , bardzo ladne , w przeciwunenstwie do Angeli:-)

Gość i po ptakach
A ja chcę nazwać synka Juliusz i mi wszyscy odradzają i proponują jakieś Brajany czy inne Kewiny "bo to modne".

Gość kto sie rzuca ten sie rzuca
"do dodododrooo " ty sie lepiej przyznaj ze masz pospolite imie typu aga ania kasia basia :D a wstyd takie posiadac jak 20% polek :D Ja mam Kacper i chuj ci kasiuniu :D