Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczesliwa dusza

za bardzo mi zależy aż głupieje!!!

Polecane posty

Gość nieszczesliwa dusza

on jest za granicą ja tu bo do kwietnia mam szkołę, niby wszystko jest ok ale jednak cały czas się boję że go stracę, nigdy nie spotkałam kogoś takiego jak on chociaż muszę przyznać że odkąd się znamy to bardzo się zmienił kiedyś życie mógłby oddać za mnie a teraz czuje że jest mu wszystko obojetne. a ja nie potrafię nawet wyjść do koleżanki bo czuje się z tym źle, myślę że się obrazi albo bedzie mu przykro no wiec tak siedze caly czas w domu nic ciekawego nie robie i wymyslam jakies glupoty ze juz mu sie nie podobam ze moze zdradza. chcialabym zrobic cos zeby w koncu zwrocil na mnie uwage zeby myslal i nie mogl przestac, zebym go fascynowala tak jak na poczatku. jakies pomysly? musze cos zrobic bo boje sie ze za niedlugo nie bedzie co ratowac...

Maryska! mowia mi ! Oj! glupias ty ! glupias ty!... Widac ze znudzilas mu sie.:) daj sobie spokoj dziewczyno.! To co ze ma focha!? Mloda jestes to uzyj zycia anie ograniczaj sie do niego.Jak cie kocha to bedzie ci wierny i bedzie ci ufal ! a jak nie! to wio! na palme :) Co ty sie nim przejmujesz? a ty ufasz mu ze nie lata za dziewczynami tam ,za granica ?! Ja bym sie zastanawial :) Oczy nie widza serce nie boli:)

Gość nieszczesliwa dusza
no on to raczej nie, bylam tam nie raz i wiem jak jest zreszta to nie ten typ, on jest niesmialy i raczej nie towarzyski znajomych ma malo takze to odpada. nie powiedzialabym ze sie znudzilam... to raczej taka monotonia, pisanie dzwonienie spotykanie sie co dwa miesiace... to nas wykancza

Gość Gandzia532
u mnie to samo :O wczoraj aż na Niego Bogu ducha winnego nakrzyczałam :O że się mną nie interesuje, mało czasu razem spędzamy i takie tam :O powiedział, że mam sobie znaleźć zajęcie a nie głupoty wygadywać :O ale ja mam to samo co Ty, wychodzę gdzieś do siostry, koleżanki, na zakupy to zaraz do Niego dzwonie gdzie jestem :O jakiś taki odruch :O też chciałabym to zmienić, być bardziej samodzielna, jak na początku Naszego związku :O

Gość no to sruuuu!
Ja mam tak samo,doslownie identycznie:O

Gość no to sruuuu!
I tez takie glupoty wymyslam bo siedze i nic nie robie,tzn pracuje ale na pol etatu wiec i tak mam mnostwo czasu na myslenie,zastanawianie sie i gdybanie:O

tez bym chcial zeby za mna szlala jaks dziewczyna albo o mnie myslala

Gość no to sruuuu!
No nie wiem,na dluzsza mete to meczace:O

Gość no to sruuuu!
Tak mi sie przynajmniej wydaje.

Gość nieszczesliwa dusza
zeby nasi faceci chcieli i sami tak robili...

Gość nieszczesliwa dusza
kochani a znacie dobre lekarstwo na hemoroidy