Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teortycznie nic nie musi sie s

Powiedzcie co byscie zrobily

Polecane posty

Maz pojechal na drugi koniec miasta do kolegow na piwo... Po godzinie zauwazylam,ze jestem tak zamknieta (on mnie zamknal niechcay), ze od srodka nie otworze drzwi, musi ktos z zewnatrz. Tu gdzie mieszkamy mieskzamy od niedawna wiec nie mam mozliwosci poproszenia sasiadow o przysluge. W domu jestem ja, 2miesieczne dziecko i 3letnie dziecko. Dzownilybyscie do meza zeby przyjechal i otowrzyl drzwi czy np. poczekalybyscie do 22 az sam wroci i otowrzy...

Gość midnight blue
Nie czekalabym,jak sie by zaczelo palic albo cos ..nie wiem..

A musisz gdzies isc? Zadzwon do niego i powiedz ze cie zamknal. Niech wie, że w razie czego bedzie musial szybko wrocic

Gość sjdkldjjdjd
zadzwoniłabym i powiedziała że mnie zamknął ale nigdzie o tej porze bym sie nie wybierała

ja sie nigdzie nie wybieram ani nie wybieralam, ale zadzwonilam do meza (przed napisaniem postu)zeby przyjechal i mnie otworzyl, a ten a sie burzyl ze jak wroci to otworzy, a ja sie zle czulam tak zamknieta...bo gdyby sie cos stalo(np pozar, jakis wypadek w domu) to bylaby uwieziona we wlasnym domu...na 4 pietrze. Jeszcze ja to ja ale dzieci...

ja bym go poinformowala o tym,wiesz roznie bywa,zawsze moze sie cos stac a wy bedziecie zamknieci

Gość asiasrasiaXXS
ja pierdolę... ty masz dzieci i taki dylemat? Takim czymś zaśmiecasz fora? Dorośnij.

poczekałabym, w razie co dzwonisz po straż, raczej zdążą, ale w przyszłości wymieniałbym drzwi, czy zamek