Chantalka 0 Napisano Marzec 2, 2012 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaalllaaa Napisano Marzec 2, 2012 polskie produkty sa wszedzie nie trzeba do poslkiego sklepu isc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciasteczko26 0 Napisano Marzec 2, 2012 ale w markecie na polskich stoiskach jest ich bardzo malo, a w polskich sklepach do wyboru do koloru. Bez jakich produktów nie mozesz sie obejsc chantalko? U nas jest to: -cheb (maz je) -szyneczka -parowki -pomysly na -kapusta kiszona -smietana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Marzec 2, 2012 Nie nie, ja pytam z innego powodu;) tak tylko chciałam znać opinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaalllaaa Napisano Marzec 2, 2012 To ja juznic wiecej niechce wiedziec, jak ty pytasz o zdanie na tak podzednym forum!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rgsgsr Napisano Marzec 2, 2012 a gdzie ten sklep kujawiak jest? w jakiej dzielnicy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciumcia Napisano Marzec 2, 2012 Sklep(y) Kujawiak - Uwaga na rachunki - oszukuja!IP: *.in-addr.btopenworld.com Gość: Zyczliwy 23.12.09, 11:13 zarchiwizowany Taki zyczliwy i pomocny post przed swietami aby nie dac sie oszukac- Wczoraj zdarzylo sie zonie mojej robic zakupy w sklepie polskim Kujawiak na Alpertonie, zachodni Londyn (podobno jest wiecej niz jeden sklep o tej nazwie tych samych wlascicieli wiec 'beware'). Pierogi, uszka etc ogolnie samo zarcie + gazety. Duzo pozycji na rachunku. W domu, tak z ciekawosci rzucilismy okiem na rachunek i odkrylismy pozycje...VAT. Zaznaczam ze wszystkie produkty maja stawke zerowa w tym kraju. Co bardziej bezczelne VAT byl naliczony w wysokosci ...17.5% czyli wyzsza niz obecnie obowiazujaca. Pomine fakt, ze poziom obslugi w tym sklepie jest zenujaco niski, ale tak bezczelnego oszustwa juz dawno nie widzialem wiec chyba bede zlosliwy dla nich a wszystkim polecam sprawdzac rachunki od nich. Milych swiat poza tym :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dfghdfh Napisano Marzec 2, 2012 to chyban ie zbyt mozliwe zeby vat przekraczal granice..nie myslisz?? tym bardziej majac kase fiskalna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hmhmxg Napisano Marzec 2, 2012 znalazlam ta opinie na jakims forum i wkleilam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 1, 2014 oszukuja. lepiej unikac. wlascicel to skrzyzowanie dresiarza z oszustem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach