Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

UwazajNaMnieOn

Poznam...

Polecane posty

Gość wczorajsze jutro
Ja też chciałabym poznać kogoś do rozmów . Tylko odpowiedz prosze ile masz lat .

hm... już gdzieś, całkiem przypadkiem tego pana widziałam :) aaa... Na forumie obok, uczuciowym bodajże Pozdrawiam All ;) jestem obudzona 💤 umyta i co dalej z tak pieknym dniem począć? :) spruję z kaffe? :P

[zgłoś do usunięcia] wczorajsze jutro Ja też chciałabym poznać kogoś do rozmów . Tylko odpowiedz prosze ile masz lat . 10:45 [zgłoś do usunięcia] carolina_free hm... już gdzieś, całkiem przypadkiem tego pana widziałam aaa... Na forumie obok, uczuciowym bodajże Pozdrawiam All jestem obudzona umyta i co dalej z tak pieknym dniem począć? spruję z kaffe? Co zrobiłeś ze mną, że biegnę na spotkanie? Co zrobiłeś ze mną, że jesteś moim Panem? Co zrobiłeś ze mną, że tylko z Tobą ważny taniec? Co zrobiłeś ze mną, powiedz, jaki czar rzuciłeś na mnie? http://www.youtube.com/watch?v=SckNwPX6Cf8&am p ;ob=av2e Ktos zabrania Tobie rozmawiac nie rozumiem po co tobie wiek do tego kogo ?? mnie widzialas ?? kiedy i gdzie ?Dobre :D:D Jak mija dzień/?? robaczki

:D moze na wstepie ukruce :D troche nie interesuja mnie mezatki ( przepraszam ale nie dziekuje takie moje zasady ) nie szukam tez fucking friend i takiej osoby nie zniose lubie normalnosc zwykla taka najzwyklejsza w swiecie

Gość zaskoczona jakością biedronki
Na "życiu uczuciowym" też nie dał sobie rady ;)

Gość ciekawskadaizy
przełam sie masz 34 ,albo 35 lat to nic strasznego to tylko liczba

Gość gajowy_ruchała
sex to podstawa wydymaj je wszystkie ;)