Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda:)

czy któraś tak miała?? staranka

Polecane posty

hej. starałam się z narzeczonym rok o dzidzie i nam nie wychodziło. odpuściliśmy sobie na 3 miesiące i znów zaczynamy staranka. miałam ostatnio nadżerke ale jest ona już wyleczona. dziś zaczęłam brać OEPAROL a narzeczonem kupiłam cynk i witaminę C. czy którejś z was to pomogło ?? proszę o odp bo już zaczynam się troszkę martwić.

Witaj! Ja się staram ponad 2 lata. Brałam już różne "cudowne" specyfiki, mąż również. Nic to nie dało. Gin powiedział, żebym przestała czytać w internecie te wszystkie bzdury o cudownych lekach, bo można sobie bardziej zaszkodzić niż pomóc. Odstawiłam to wszystko i zdaję się tylko na lekarza, w końcu powinien się znać :) Biorę tylko to co mi przepisze i mam nadzieję, że wkrótce się uda. A robiliście jakieś badania?

Gość prowoooo
po roku jak nie wyhcodzi trzeba zrobic badania!!!

Gość prowoooo
Iwonka250807 a wy robiliscie jakie kolwiek badania?

I to całkiem sporo. Hormony, tarczyca, mnóstwo usg, obserwacja cyklu, badanie nasienia, hsg...Nie wiem już czy wszystko wymieniłam. Mam też za sobą jedną nieudaną inseminację.

ja robiłam badania i wszystko w normie mam, a narzeczony nie robił. teraz będziemy próbować. bo podobno czasami nadżerka u niemożliwia zajście w ciążę.

Gość prowoooo
to trzeba znow prubowac dwa lata to jeszcze nie az tak dużo ja staralam sie 6 lat

Gość prowoooo
młoda:) to niech zrobi koniecznie badania nasienie bo to podstawa ty jakie mialas badania ?

progesteron, tsh , prolaktyka. ginekolog powiedziła że narazie to wystarczy.

prowoooo, ja będę próbować, tak łatwo się nie poddam. Może 2 lata to niedużo, ale sama przez to przeszłaś, więc na pewno wiesz, że nawet 2 lata potrafią załamywać.

Gość prowoooo
jestem po IVF obecnie w 25 tygodniu mialam przeciw ciala plemnikowe we krwi i brak owulacji

Gość prowoooo
młoda:) hmm zrób koniecznie hsg to za malo do tego badanie na wrogi sluz a partner badanie nasienia bo to podstawa niestety nie chce cie oszukiwac ale to wazne iwonka tak 2 lata moze i duzo ale nie az tak duzo w porównaniu z 6 lat

Gość prowoooo
młoda:) aha owulacje masz monitoring mialas? sorry ale dziwny ten twój gin hormony to za malo ale rób co uważasz

w porównaniu z 6 latami to niedużo, ale załamuje. A tu już idzie 3 rok. Trudno, będę próbować nadal.

dziękuje za odpowiedzi i porady;) bo z mamą to raczej nie mogę porozmawiać;/

Gość dfgsdfgsdfgsgsdgsgfg
codzienny seks pomaga i tylko i wylacznie