Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem za młody

Rodzice nie rozumieją tego że jestem za młody na małżeństwo

Polecane posty

Gość jestem za młody

Jestem kawalerem. Przystojaniak ze mnie, posiadający własną działalnosc(dobrze prosperuje), lubie życ w spokoju. Mam przyjaciółke z którą łączy mnie tylko czysty seks bez zobowiązań i jedno jest pewne ta kobieta napewno nigdy nie zajdzie w ciąże bo jest bezpłodna a rodzice pytają kiedy się ustatkuje, kiedy będą miec wnuki a ja powiedziałem wprost że nigdy bo jestem człowiekiem który nie chce spełniac żadnych zobowiązań wobec kogokolwiek. Jestem za młody na małżeństwo, mam dopiero 25 lat.

Gość jestem za młody
Jestem ich jedynym synem i mają ode mnie zbyt duże wymagania. Nie rozumieją jednego ja jestem mężczyzną i nie lubie dzieci, moim marzeniem nie jest takie jak mają wiejskie wieśniaki ze wsi przedłużyc ród a to by mój interes prosperował coraz lepiej, by miec spokój a nie walke z żoną o pieniądze i utrzymywac małe dziecko.

Gość jestem za młody
Jestem tak wspaniały że masturbuje sie pod własne fotki.

Gość jestem za młody
Nie prowo, ale czekam na rady bo moi rodzice naciskają. Ja im powiedziałem że mam kobiete ale ona nie chce dzieci to od razu wystawili oczy że zamierzam życ z kimś bez ślubu a jak jeszcze usłyszeli że wnuków nie będzie to było im przykro.

Powiedzialem im to ale to nie wchodzi w gre. Matka ma 52 lata ojciec 55. Wiec oboje liczyli ze ja im dam jakies wnuki ale to jest ich niedoczekanie :D

A ja znam takich panów co mają po 50 lat, nie mają dzieci i są szczęśliwi. Powiem jedno ożenie to się może za jakieś 5, 10 lat jak dokonam zabiegu wazektomii :)