Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość -foxy-lady-

Psychiczna ex mojego faceta- pomocy :(

Polecane posty

Gość -foxy-lady-

Z tą laską naprawdę jest coś nie tak. Rozstali się ponad pół roku temu, a ona nie potrafi dać mu spokoju. Na początku (kiedy zostawił ją koleś, z którym zdradzała mojego chłopaka kiedy jeszcze byli razem) wydzwaniała po kilkadziesiąt razy dziennie. Później zaczęła nasyłać na niego swoja i jego matkę obrabiając mu dupę, jak to niby brutalnie ją zostawił, a teraz prześladuje. Kiedy dowiedziała się o mnie dostała jakiejś psychozy. Widziała nasze wspólne zdjęcie i niemal od razu zafarbowała włosy na mój kolor. Kiedy zauważyła, że mam tatuaż postanowiła zrobić sobie też i to w tym samym miejscu! Na szczęscie nie ma szans, żeby dowiedziała się o mnie czegokolwiek więcej, bo jestem z innego miasta niż oni, a mój facet nie ma profilu na żadnym portalu społecznościowym, po którym mogłaby do mnie dojść. Z jednej strony to dobrze, bo mój chłopak twierdzi, że gdyby zdobyła jakikolwiek namiar na mnie i ja byłabym nękana notorycznymi telefonami, wiadomościami itp. ale z drugiej strony meczy mnie już ta sytuacja. to, że ona cały czas jest obecna, dręczy jego telefonami (na szczęscie juz rzadziej) i na siłe upodabnia się do mnie. Mi się wydaje czy to naprawde nie jest normalne? czasem juz sama mam ochotę się do niej odezwać, ale raczej nic bym na tym nie zyskala. nie wiem co robić... :/

Gość -foxy-lady-
W dodatku twierdzi, że jest w ciąży z moim fagasem a to nieprawda, bo to ja rzygam co rano i mam ochotę na kwaszone ogórki w cipce.:o

Gość -foxy-lady-
Nie mów tak, będziemy mieć dziecko.:(

Gość Hej, Foxy Lady,
Twój fagas to Jimmy Hendrix?

Gość -foxy-lady-
nie wiem co za kretyn podpisuje się moim nickiem i biadoli o ciąży i dziecku, ale to żałosne...

Gość -foxy-lady-
Tak :(

Gość -foxy-lady-
jednak pragnę nadmienić że większego kretyna ode mnie tutaj nie ma :classic_cool: i co głupio wam?

Gość -foxy-lady-
dobra, idę zrobić kupę, bo tylko podszywy ze mną piszą :(

Gość przedewszystkim
Facet niech zmieni numer telefonu albo w razie większej upierdliwości niech postraszy ją policją, może się zamknie dziewczę. Albo weź go zostaw.

Gość wszystkie znaki na niebie i
ziemi ostrzegaja cię przed tym facetem a ty co robisz ? rozwodzisz sie nad ex i skala jej psychozy wiedz ze to z nim jest cos nie tak to on zadawał się z kobieta niby nienormalna o nim to swiadczy jestes tym jakiego masz partnera lepiej za wczasu otwórz oczy i szukaj winnego w nim bo nic nie dzieje sie bez przyczyny to on zrobił z niej tego kim jest teraz juz rozumiesz z kim jest problem? z tym facetem