Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no to powiem tak, że

Duszone udka z kurczaka...

Polecane posty

Gość no to powiem tak, że

jak dusić udka ze skórą czy lepiej bez? dla chętnych, może podzielicie się jak robicie duszone udka? dopiero uczę się gotować ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no to powiem tak, że
no to jak z tą skórą? lepiej z czy bez? 😭

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no to powiem tak, że
no ja też nigdy jej nie jem, dlatego nie wiem czy jest sens z. bo bez to chyba kurczak lepiej najdzie przyprawami?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość no to powiem tak, że
no dobrze wysmażoną to jeszcze, ale taką duszoną? blee :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×