arbuzowa1983 0 Napisano Marzec 3, 2012 czy byl skok? a kiedy owulacja? http://owulator.pl/2721 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkhjk Napisano Marzec 3, 2012 owulacja może być około 15, 16 dnia, dobrze by było jakbyś do tego prowadziła obserwację śluzu bo tak to tylko gdybać można, bo ten niewielki skok na początku to może być przypadkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uy6767 Napisano Marzec 3, 2012 wedlug mnie owulacja była 17 dc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arbuzowa1983 0 Napisano Marzec 3, 2012 Wlasnie ten dziwny maly skok mnie zastanawia. dzieki dziewczyny za ocene :-) dopiero sie ucze npr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lkhjk Napisano Marzec 3, 2012 taki mały skok to może być też wcześniejsze wydzielenie się ciałka żółtego, ja też parę razy miałam taką sytuację, dlatego dla pewności czeka się te 3, 4 dni, a najlepiej dołączyć jeszcze jeden objaw do obserwacji, żeby nie było takich niejasności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach