Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Incenthey

Czy pierwsza miłość jest tą ostatnią?

Polecane posty

Gość Incenthey

Nie mowię tutaj o "związkach" zawieranych w wieku 11 lat :) ale o uczuciu,że akurat tą osobę kochamy,mowie tu o takim świezym uczuciu nie przepelnionym jeszcze rozczarowaniem,obawa,o pelnym zaufaniu.myslicie ze cos takiego zdarza sie tylko raz?

Gość milosc jedna na zawsze
milosc to też rozczarowania. ja i moj ex wiele przeszlsmy. dobrego i złego. ale mimo wad wiem żeto on jest idealem i jego kocham

Gość different***
Jak to mówią "pierwsza miłość nie rdzewieje" i jest w tym 100% prawdy. Ja swoją przeżyłem jakieś 17 lat temu i teraz gdyby wyszło tak,że znów moglibyśmy być ze sobą to to uczucie powróciło by w jednej chwili a wszystkie inne uczucia poszły by na bok.

Gość pla pla pla
mylicie młodzieńcze zauroczenie w prawdziwa miłością, to że było się w kilku związkach to nie znaczy że te osoby się tak na prawde kochało, czasem były to fantastyczne przyjaźnie innym razem świetny seks...ale prawdziwa miłość jest tylko jedna na całe życie, albo ludziom uda się dogarać dopasować i zyją razem albo sie rozchodzą...prawdziwa miłość na prawde istnieje, kiedy budzisz się obok tej drugiej osoby i wiesz ż enie wyobrażasz sobie poranka bez niej....ehhh długo by opowiadać...:D

Gość nigdy nie wiadomo
czy pierwsza miłość jest ostatnią, czy ostatnia pierwszą...