Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak swojej panny

Moja dziewczyna by na pewno nie poszła ze mną do łóżka przygodnie, a z innymi...

Polecane posty

to robiła. Wiem, że uprawiała przygodny seks z przystojnymi mężczyznami jak była wolna. Ze mną w życiu by pewnie nie poszła do łóżka od razu, bo nie jestem przystojniakiem, nie podniecam jej tak na pewno seksualnie jak tamci i musiałem się o nią starać...

Gość wielki zły wilk
zostaw kurrwę :o trochę godności człowieku

Ja nigdy u żadnej dziewczyny nie miałem szansy na przygodny seks

Gość Taaak to jaaa
Ale przygodny seks nie jest fajny :/ o co ci chodzi ? Ona Cie kocha a jej przeszłość... no cóż, trzeba to przeboleć, a ty nie marudź tylko staraj się o jej satysfakcje z całych sił, wiem co móie :)

I dlatego właśnie pod względem wyglądu jestem na pewno dla niej kimś gorszym. Ona wydaje mi się trochę kimś płytkim, bo chodziła do łóżka z jakimiś tanimi szpanerami, tylko dlatego że fajnie wyglądali. Dla mnie to żałosne, że dziewczyna niby ambitna, w trakcie studiów, schludna, z gustem, a z jakimiś "discopolowcami" z klubów to robiła

facet po 1 jest w tobie duzo sprzecznosci po 2 olej ta zdzire :] nie badz desperat jest setka lepszych a po 3 sprawdz czy czegos od niej nie zlapales

Może czas się rozejrzeć za zrównoważoną dziewczyną, która na seks bez związku i po krótkim czasie znajomości w życiu by sobie nie pozwoliła...