Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaosobanieeeesttttetyyyy

jestem ZAŁAMANA powiem wam...

Polecane posty

Gość frojd
ja czuje ze bym przezył, zreszta co ja juz nie przezyłem, 1000 volt to betka, a przedewszystkim jak to powiązac koniec za koncem bez tych voltów? to mnie tez ciekawi, bo oczywiscie jak czujesz ze bez niczego dasz rade to ok, ale zasadniczo ja nie daje. na poczatek 500 mozna sprobowac, jak nie to tez przynajmniej nikt nie powie ze nie probowałem. tak zrobie

Wiecie ja zostałam ograna od razu, MAJĄC SZAFERA normalnie przez laskę,która chodziła do jego szkoły. A nazwisko? I tyle. Przecież to trzeba mieć nazwisko. On nie był nauczycielem akademickim. No i tak sie zaczęło, a w akademiku 500 volt. Nieżle :( Ale historia. I tak sie stałam filologiem angielskim z matmy. Co miałam robić? Już wiem jak, o co mi chodziło i tyle. Ciekawe ile chciała ta laska - najwyżej 200 a dał jej 500. Niesamowita historia - w sensie DNO i tyle :(

wiecie ja wszystko knolę, a obrażona jestem za potas. I wiecie i filologa miałam z matmy i rośliny, zwierzęta. Słabo państwo bo mi siostry ukradły. I to wszystko. i ja studia skończyłam rodowodem. A jakby tak było 1000 - dwa rodowody. I wiecie mimo wszystko ja ograłam tę laskę NIĄ SAMĄ i rodowod na studiach mam. Jak mi było ciężko to tylko ja wiem. Dalej dojeżdżałam. Rodowod. Dalej? No to wycieczki i tyle. Bez znaczenia. No to wiecie - po co ta biola jest? Na bank? Bez sensu i tyle :(

Gość frojd
z Tobą to ja bym na priv pogadał bo tak to sie gubię tu, ale historia ciekawa

I wiecie po 1 roku wszystko w sumie miałam ograne i normalne studia dalej, ale nazwisko miałam mieć dalej SZAFER. i kto mi to ograł? I wiecie - ci ludzie sami sobie są winni, ze tego Szafera nie mieli bo co mieli zrobić to wiedzieli. Ale uczciwości. A za wszystko ja zapłaciłam i tyle. Ksywką i elektrowstrząsami i wiecie ile dostał syn Poniatowskiego? 500 - co najmniej. 500 - reszty by nie przeżył, a jego kolega ze 3 morderstwa bo co on miał zrobić żeby tak nie wyszło. I wiecie bo ja pisałam , pisałam - weżcie wyłącznie 500 volt czy tam amperow. Weżcie i to wyłączcie :(

A ja nie mam o czym gadac na priva. Ten mój ojciec wiecie to jest 500 volt. Za matkę poszedł żeby się ...dziecku nic nie stało? Nie chciał rodowodowu? Ograł sobie rodowod. MArion miała 2 razy 250 po śmierci, a to on 500. A pózniej sie rozmyślił. A 250. Jaki on miał rodowod? Na gwiazdę chyba. I walnął 500 bo jakiś tam miał i tyle. I kiedy to bylo? W liceum. Tak mu nie pasowała matura, ale studia tak i tyle. Pózniej sie obrzezał. Takie coś to jest wiecie. Dajcie spokój. I ze dostał 500 to żałował i był normalny w miarę, a tak to wariat. 500 w głowie. Tego trzeba po prostu żałować i tyle. Śmieszka tyle ile żałuje, ale że za dużo. Przez to ona jeszcze taka jest. A ta co z nią mieszkałam - nic nie załowała. A czemu? i tyle :(

Wiecie CZY TO JEST NORMALNY CZŁOWIEK który wiecie ZA TRUPA 500 volt. A czemu? Żeby sie nie ozenić bo to nie ma sensu. Ale czego on chciał od tej matki? Miała mu sie chociaż przyśnić. Przecież się z nią ożenił. I wiecie nic tylko to było 2 500. Pierwsze miał w liceum, żeby nie musiał być lekarzem bo nie miał rodowodu i tyle. A babcia powiesiła się no właśnie... za 1000 amperow. Bo lecial amperem i tyle. Za 2 rodowody Otto i tyle :(

Gość frojd
to bysmy pomilczeli. uspokajasz mnie jak 5000 v, nikt mnie tak nie uspokoił jeszcze

I widzicie? Nie jestem lekarką WYŁACZNIE przez elektrowstrząsy. Coś strasznego. Bo mnie zrobiło 1000 amperów. I wiecie za to miałam chmurkę. A ten brat po co sie patrzył na chmurkę? Cała fiza mi poleciala przez idiotę. I przez to mnie porwał. 1000 amperów i dziecko zrobil. Bo wiecie on nie rozumiał tego potasu i myslał,że jest chory przez napięcie i tyle. A leciał amperem bo by mu z wolta Rzym poleciał. Boże taki ojciec. No to jeszcze NA SZCZĘSCIE oddał mnie na Skarbka. No ale całość ograna. I wiecie on sie nie przyznał do mnie nigdy - takze ja mam go gdzieś. Twarz na zdjęciach to 1000 amperów wiecie. I tyle im po mnie zostaje z mojej chmureczki i kasa i tak moja. A kasę chciał za 1000 amperów bo przeżył. A pózniej wiecie USA i tak se trzymał z Londynem że pioruny po 1500 volt wiecie i ludzie przeżywają. Chociaż 2 rodowody i czy można mieć 3 rodowody i ile można przeżyć. Podobno 2500 volt i tyle :(

Gość frojd
ja tylko zachodze, co z tymi rodowodami jest grane?

5000 volt to chyba nikt nie przeżył. I zależy jak co dalej jak dajesz napięcie i tyle. Ta dyrektorka w Kevinie - 500 ma lekko , ponad 1000. Piłsudski o wiele mniej ale wszyscy. Reszta? Nie wiem - ostatnia szkoła w Katowicach ta babka co mi poradziła Kevina CO NAJMNIEJ 500 i tyle. I to jest moja szkoła. Dalej był Korfanty. Ok. 200 ale zaczęli dzwonić? Alakok tak właśnie przegrala. I ja powiedzialam w takim czymś o tej głównej wiecie tam FARAON. Co ja miałam powiedzieć?TO było wyłacznie żeby nie wylecieć. I te sprzątaczki w Piłsudskim to było 200 na prąd i rodowody i Tarot i krzyże rodowodowe. Niezłe. A dalej? Bez rodowodow bo to bez sensu. Ja miałam rodowod i się zastanawiali ile ma stara, że mnie totalnie ograla. Co najmniej 1000 10 lat temu to teraz 1500 lekko :(

Gość frojd
3 minuty Cię nie było!!! brakowało mi Ciebie

wiecie tak sie leci jak ja i ma sie Darwina i jest sie normalnym. 500 i ograł rodowod. I miał wszystko gdzies. I byl normalny uważają. Nie był normalny wcale nie - dlatego sie stoi o KK. I dlatego ten Darwin jest taki ważny. Czy byl nienormalny? No ale dziecko np. mu sie powiesiło jedno. Stoi o KK i spowiedzi i się ogrywa ŻAŁUJĄC wszystkie wiecie elektrowstrząsy. No i moj ojciec to bohater - biologiczny. I wiecie mnie boli kręgosłup. mnie kolana poszły. To jest dziecko 1000 amper. I ja chcę rentę i tyle. Wiecie ja sie sama z siebie nie urządziłam - odszkodowanie Anglii miało być zapłacone. Jutro kolejny dzień walki o moją godność i tyle :(

3 minuty to niewiele. Wiecie ogranie Darwina spowiedzią to jest Rzym. Ale trzeba ją mieć i nie tylko tak. No to nie mają Rzymu i spowiedzi. Ale mogą się spowiadać - parlament. No wiecie... takie to wszystko. Choć no... Polakom daleko do tego i tyle. Dlatego mają Brygidę w Rzymie a ja mam ogranego Darwina spowiedzią i nie tylko . Bo ja tak potrzebuję bo nie miałam ŻADNEJ matki i tyle. I z tego Darwina nic tylko z tego biologiczne dziecko Bony. No ale widzicie - może coś mi to da więcej niż... nic i tyle :( Bo do dziś nic wiecie mi to nie dało :(

Ta koleanka wiecie CO NAJMNIEJ 500 jak była malutka. Ta druga słabo. Bo wiecie CO TA JEDNA TAK RZĄDZI tą drugą, mnie się wtrąca w życie - bez komentarza. jeszcze WE WSZYSTKIM JEJ POMOGŁAm - że ma se podyplomowe zrobić. Ale wiecie - co ja robiłam na tym doktoracie? I na studiach mi się należał pass USA i po studiach szukanie czegoś w USA czegoś - rośliny , zwierzęta powinnam mieć i wiecie MIAŁAM? Może i miałam ale od siebie. Nazwiska Szafer nie miałam , nie miałam studiów uznanych. Coś w bibliotece źle, ale powiedzieli praktyki i wiecie bez elektrowstrząsów brak stałej umowy o pracę ale zeby mnie wrócić do biblioteki po spis książek ze studiów to nie. Ale spis książek za mało. No to przedmiot i książka i stykło bo miałam patrona. NIe . Nie miałam patrona. Miałam i mogłam tam być. TAKIE BYŁY ZERA. I to 1000 zł. Ale Piłsudski. ŁO KURDE :( Wiecie co... pass USA i wyjazd ja na to :(

Gość frojd
przeciez to wszystko jest takie względne, cholernie wzgledne. 3 minuty czekałem... to dużo

Wiecie oni tu wszyscy ze mnie LALI jaką ja mam rodzinę - a ten brat? i tyle. To nie jego bo na niego nie działa. Ale jej - mój stary - co najmniej 1000 volt. ten jest pierdolnięty w dekiel. I wiecie - caly prad sobie tak zmienili, pieniądze wzięli NAPRAWDĘ NIEŻLI. A ja? A rób se co chcesz. I wiecie dla mnie oni mają1500 do 2000 - tak ich traktuję. Bo wiecie 15 lat rób se co chcesz. Ale rodzice :(

Gość frojd
a jak masz na imię? nie wytrzymałem

Śmieszka ma 1000 przyłożone. A moi rodzice w Polsce za podejście do pradu 1500. I całe dzieciństwo bylo - idz i dotknij se napięcia czy coś ci sie stanie do skrzynki tam jest 1500 - nie powinno ci sie nic stać. najwyżej cię kopnie. Idz otwórz i sprawdz ile tam jest napięcia. Nie. i tyle. I tak miałam JAKIKOLWIEK prąd i tak jak służba w Buckingham - eee tam piorun 2500 , a tam 1500. Ale nie chcialam sprawdziać. I wiecie piorun 2500 to oni 3500 tysiąca i żyja. I taki mają rozum jak dla mnie i wiecie służba, pałac, AGNIESZKA ŚMIESZKA , bratowa - co najmniej 1500 w głowie. i tyle :( Ja nie mam tu żadnych szans. Tylko kasa matki mnie może uratowac . Naprawde :(

Na imię mam BEZDOMNA. Ten brat w Holandii 1500 . Ten w Polsce 1000-2000. ZA AMPERA - że Amper jest NIEPOTRZEBNY -tak mnie nauczał wiecie. 2500 mu daje za to twierdzenie jego i tyle :( I tak poleciał prąd bo w dzieciństwie mialam, ale póżniej nie. I baba z fizy 500 i wszystko polecialo i tyle :(

Ten brat w Polsce za całość PLUS STUDIA po technikum ma 4000 i żyje. Ale dziecka nie zrobił. 4000 nieżle i tyle. I też jakiś potasemik to jest. Chociaż ten prąd, ale jeden potas. Coś strasznego. Plus ta chmura to było ok. 8-10 tysięcy wolt. i tyle :( KTO TO POBIJE? 8-10 tys. wolt widziałam. Nieżle :(

Gość frojd
ładnie, ja w irlandii jestem. spotkam Cię tu jeszcze?

dzien Edisona mowisz... całkiem możliwe - Edison 4 tys. za piorunochron. Tyle miał w głowie wolt, że to wynalazł i tyle. Najpierw byl cały poparzony i tak to wynalazł i działało - do 4 tys. A ja widziałam jakby rtęć i deszcz taki - taki jakby z rtęci też i tyle. 8-10 tys. wolt i tyle :(

Gość frojd
instytut of botany, ja tu nie bywam powiem wam, ale zaczne bo sie zakochałem w tym kwiatku

Ja nigdy nie wyjadę do irlandii. Nigdy i tyle :( Moje miejsce jest w Polsce , ew. wschód. ja nie lubię Irlandii. Musiałabym uczyć angielskiego - nie ma na to szans i tyle. Takie rzeczy to sa. Ale pozdrawiam Cię w Irlandii. Ja nigdy nie będę w Europie. Zawsze gdzieś tam - w Europie nigdy i tyle. Takie moje życie - od razu szłam na wschód. Ja miałam 1 kierunek w życiu. Ale pass USA to w wieku 10 lat sie należał. Zanim na twarzy miałam 10 tys. amperów. Na zachod, a 8 tys. na wschód i tyle. Albo też 10 tys. i tyle :(

Gość frojd
wiem, wiem każdy tylko ja bym to, ja bym tamto nie wyjechałbym , nie tam, ja wole tutaj i czemu ty tutaj nie jestes jak wszyscy? a ja nie chciałem, tak wyszło i juz. ukochany las zostawiłem i góry, za nic nie chciałem jechac. angielskiego sie nie moge nauczyc, ucze sie i ucze i nie moge, za głupi jestem chyba

O to ciekawe. Poczytam to sobie. Ale 4 tys. w głowie miał jak piorunochron powstawal i wiecie powiem wam teraz chyba ok. 5-6 tys wolt jest napięcie ŚREDNIEGO pioruna w USA. TAK SIĘ KLIMAT ZMIENIŁ. Czemu? Przez zanieczyszczenie środowiska. Tak samo tornada - wszystko to z takich rzeczy. Piorunochrony robią juz na 8 tys. wolt i zastanawiają sie gdzie jest granica. 10 tys. i tyle. 10 tys. wolt - wiecej nie strzeli. ale wiecie to musi być 4 razy większe to jakie to materiały. Bo takie piorunochrony na 8 tys i masz przpływ ok. 2500 a powinno być 4000 tys. I sie zastanawiają się gdzie koniec. 10 tys. Tak muszą robić i to jest koniec. Co prawda chmurę srebrną widziałam , ale wiecie SKARBEK a ZŁOTEK jest coś takiego? Nie ma chyba i tyle. No to by było 40 tys. wolt, a tak? Bez sensu. I sie zastanawiali jakie przewodniki. I 10 tys. maks i KONIE ŚWIATA - moje zdanie. Bo wiecie takie skażenie, świństwa to 40 tys. powinno dojeść i wtedy 80 tys. przewodnik musi być - co najmniej 2 razy - a najlepiej 4 razy no ale... i tyle. I sie zastanawiają co się dzieje że 4 tys. u wejścia i przepływ 2 razy niższy. TAK BÓG DOCENIA WYNALAZKI. TAK JE SZANUJE. Nigdy 4 tys. zawsze 2 tys. I wiecie koszty produkcji, a jak dadzą 4 tys. materiał to jaki przepływ. Wyobrażcie sobie że pasuje 4 tys. no to 8 tys. 4 tys, nie 2 tys. no i wiecie CZY TEN PIORUNOCHRON MIAŁ ISTNIEĆ? A dawali 4 tys. i były po 6 tys. pioruny, po 8 tys wolt - musieli płacić ludziom, a jak mają 8 tys i szli dalej to sie zrobiło 2 tys. 2 , 5 tys. PRZEPŁYW, ale tys. DALEJ u wejścia ale nigdy więcej. I sie zastanawiali nad całościa. A wy co myślicie? Miał być piorunochron czy nie?

Gość frojd
miało nie być, ja mówię

Wiecie ja to piszę bo stoję o banki i wiecie te piorunochrony były 4 tys. i co tu robić dalej? I w latach 70,tych zeszłego wieku wszystkie piorunochorny sie rozlatywały TAKIE BURZE BYŁY. Norma była 4 tys wolt. I wiecie zawsze 2 - 2,5 tys. Nagle zrobiło się po 6 tys. - 8 tys. pioruny. Wszystko sie paliło - te firmy od piorunochronów to wiecie bez sensu wszystko - co dalej? A BANKI? i zgłupieli bo myśleli, że wiecie ubezpieczenia tak będą mieć. Bo mysleli że tak stali założyciele banków i wiecie czemu to było? Bo ogrywali tornada. Coś tam wrzucali wiecie w atmosferę i takie pioruny były. I wiecie jakie tragedie były i w ogóle. W końcu doszło do materiałów na 8 tys. PIORUN i nikt tego nie kupował. Płacili. I w końcu wiecie ktoś kupił walnęło - nic się nie stało i patrzą 4 tys na wejściu, 2, 5 tys. pzepływu i tyle. I wiecie wszystko przez ogrywanie tornand. I wiecie teraz zaś piorun 2, 5 tys. A TORNAD ile zrobili. Ale wiecie wolą tak niż co? Bo mieli płacić za tornada i tyle. I tak sie w USA stoi o założycieli banków że TAK ZMIENILI KLIMAT. ONI??? Jak już to Indianie i tyle. Wszystko żle , nikt racji nie ma i koniec :(