Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trawiasta

ograniczyłam jedzenie i strasznie boli mnie brzuch

Polecane posty

Gość trawiasta

Hej, chciałam schudnąć 5 kg, a więc próbowałam ograniczyć jedzenie, jednak zaczął mnie pobolewać brzuch i efekt jest taki że przed chwilą czyli o 19:00 dopadłam się do jedzenia, zjadłam 2 kajzerki z serkiem białym kremowym, sałatą i ogórkiem i 3 kromki białego chleba z nutellą ;/ A przecież dziś zjadłam wystarczająca ilość kalorii chyba: Rano 9:30 owsianka i kawa -ok 300kcal 13:00 marchewka 15:00 żurek (1 talerz + kromka chleba) 17:00 4 kostki czekolady ;/;/;/ i jak już pisałam wcześniej o 19 dopadłam się do jedzenia Co ja robię źle?

Gość xlxlxlxlxlxxlxllxlx
zle dobrane menu a potem glod dokucza

Gość Eeerrr...
No bo jesz syf! Zurek z chlebem na diecie??? Czekolada??? Twoj organizm nie dostaje potrzebnych protein, mineralow ani witamin. Do tego jesz za malo i kompulsywnie sie obzerasz co rozstroi Ci metabolizm. Jak dalej bedziesz sie tak "odzywiac" dostaniesz wrzodow, choc moze juz masz skoro boli Cie zoladek, i po prostu zaczniesz "usychac" z lamiacymi sie paznokciami, zniszczonymi wlosami i szara skora...

Gość trawiasta
to w takim razie co ja mam zmienić? ponoć kilka kostek czekolady można jeść nawet co dzień, więc nic z tego nie rozumiem.

Gość Eeerrr...
Nie slyszalam nigdy o diecie, ktora pozwalalaby na jedzenie kilku kostek czekolady dziennie. Wiesz, internet to nie tylko kafeteria wiec wpisz w google "zdrowa dieta" i poszukaj jak powinnas sie odzywiac. Troche zdrowego rozsadku tez by sie przydalo...

Gość trawiasta
hm tak ja znam te wszystki zasady, aczkolwiek wiadomo że ciężko jest się ich trzymać, chciałam schudnąć jedyne 5 kg więc stwierdziłam że nie sa mi potrzebne jakieś radykalne zmiany. Niektórzy jedzą wciąż fast foody itd i nic im nie dolega, a mi brzuch jednak nie daje spokoju. Wydaje mi się że bolał mnie brzuch bo byłam głodna, gdyż zaraz po zjedzeniu tych bomb kalorycznych przestał mnie boleć, jednak to chyba nie jest normalne

Gość hjhjfhdjhf
dziewczę drogie, dieta powinna być zbilansowana! można zjeść1200 kcal na dzień wyłącznie w czekoladkach- i co? kalorii mało, ale myślisz, że to jest zdrowy jadłospis?! a 5 kg tłuszczu do zrzucenia, to nie jest mało- chyba że należysz do tych osób co biorą ubytek kg z powodu odwodnienia i puste jelita na diecie za odchudzenie..

Gość Zjadłaś za mało
I nic dziwnego ze sie rzuciłas na jedzenie. Nie dziwie sie ze bylas glodna po zdjedzeniu żurku i marchewki. Co do czekolady... Jezeli nie jestes na jakiejś diecie typu białkowa itd, tylko zwyczajnie próbujesz ograniczyc jedzenie, to nic ci nie bedzie od zjedzenia paru kostek raz na jakiś czas. Problem powstaje kiedy czekolade traktujesz jako posiłek, i jesz ją zamiast czegoś wartościowego. Poza tym więcej warzyw, bo jedna marchewka... no nie bede komentować.