Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzia8989

Czy się udało?

Polecane posty

Gość Zuzia8989

Cykle: 30dniowe Czas trwania: 7dni Ostatnia miesiączka: 17luty Stosunki odbyte w dniach: w nocy z 9/10dc w nocy z 12/13dc 15dc. Jakie szanse że się udało.

Gość Aż tak dokładnie nie musiałaś
pisać że to było w nocy hehe.Szanse są.Jakie?Nie wiadomo.Dowiesz się w dniu @.Nie ma się co zastanawiać.

Gość jjjbl
Ja też mam cykle 30 dniowe, zaszłam około 17-18 dnia cyklu wg lekarza, bo mi się przesunęła owulacja.

Gość mamama27
seks w szczycie owulacji gdy oboje ludzi są totalnie zdrowi i plodni daje 40% szans na ciąże - więc musisz poczekać - nam sie udało za 4 cyklem

Gość Zuzia8989
Do kolejnej miesiączki mam ponad 2tyg więc gdzie oszałec. Kiedy najwcześniej mogę zrobić test? W dniu miesiączki tak? czy wcześniej jest sens?

Gość Zuzia8989
idzie oszaleć* przepraszam za błędy

Gość ghjuyiu7i
przy cyklach 30 -dniowych owulacja występuje w 17 dc...plemniki żyją do ok 5 dni (jesli są dobrej jakości) więc szansa na ciążę jest...

Gość hgffghfghfg
jak sie pieprzycie 2 razy na miesiac to jak korvaa ma sie udac, co to za glupoty tu wypisujecie, matko

Gość Zuzia8989
Do tego powyżej: Ja napisałam tylko stosunki w prawdopodobnych dniach płodnych. Twoje komentarze są tu zbędne. Więc się nie udzielaj! I swoją droga to kultury to Ty nie masz.

Gość Zuzia8989
Do miesiączki mam jeszcze 10dni:/ od dwóch dni czuje tak jakby kłucie lewego jajnika...