Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prarimprauu

Oddam za darmo,TYLKO w dobre rece!Szczenieta chow chow.

Polecane posty

Gość arya
podszywow widac nigdy nie zabraknie .

Gość arya
no to jest oczywiste ale tematem bylo "oddanie za darmo" , i naiwniacy w szeregu sie ustawili a jakby kundle rozdawali to nie byloby nikogo , cwaniaki pierdolone a juz najbardziej wkurzaja mnie rodzice z dziecmi , dzieci sa okropne ! powinny miec co najwyzej chomika albo szczura , zreszta nie wazne bo temat i tak stary .

Arya faktycznie jest takie prawo w pl teraz, ze nie wolno handlowac psami i kotami i nie wiem jakie zwierzeta jeszcze pod to podchodza. Ale kto by się do tego stosował, prawo strasznie głupie bo nie wyobrażam sobie hodowcow psow rasowych, ktorzy nagle rezygnuja z interesu i oddaja za darmo np labradory :] Aczkolwiek widywalam juz ogłoszenia ,,sprzedam smycz, pies gratis'' i ta smycz za 2000 tys :D

Gość słoiczek po cukrze
hodowcy mogą, tacy amatorzy nie

Gość rghrhthted
tak, tematem było oddanie za darmo a ty się dziwisz że ktoś chow chow by chciał za darmo oddać, co jednak ma miejsce gdyż wystarczy że jedno z rodziców nie ma rodowodu i już sprzedać nie można. oczywiscie łatwo to prawo obejść ale takich ogłoszeń dotyczących oddania psów rasowych wraz z wejsciem w życie tej ustawy było sporo i nadal można trafić. i nie zgodzę się, dzieci powinny mieć psa, ale najpierw powinny nauczyć się odpowiedzialności ,a nie psa używać jako pomoc dydaktyczną :-O

Gość szukam chlodnego mena
arya , dzieci sa okropne ! powinny miec co najwyzej chomika albo szczura , zreszta nie wazne bo temat i tak stary . CHOMIKA ALBO SZCZURA? jaja se robisz? ja bym bachorom dała sępa co najwyżej albo wilka... szczurki i chomiki to bardzo delikatne dobre zwierzątka, bynajmniej nie dla bachorów! ja tez nie znosze dzieci, jedno na 100 ma teraz wrażliwość i odpowiedzialne jest na tyle by mieć jakiekolwiek stworzonko.

,, hodowcy mogą, tacy amatorzy nie'' a mimo to sprzedają pieski i to za na prawdę duże pieniądze, oczywiscie nie takie pieniądze jak za te z rodowodem ale sprzedają, tylko, że ,,po cichu'' :)

Gość rghrhthted
to jaki jest ten "bachor" zależy głównie od rodzica a nieposiadanie psa przez dziecko skutkuje zwykle niechęcią do posiadania psa przez osobę dorosłą na którą ów bachor wyrośnie.

Gość arya
zalezy o jakim dziecku piszemy , tzn w jakim wieku bo np pies dla dziecka majacego 0-5 to porazka . nie wiem moze znajdzie sie takie jedno na kilkadziesiat ktore bedze wiedzialo ze pies to nie zabawka , ja widzac po znajomych i ich dzieciach i ogolnie dzieciach jakie spotykam i ich stosunku do psow to noz mi sie w kieszeni otwiera , stad takie moje zdanie

Gość rghrhthted
od dziecka 0-5 nie można wymagać odpowiedzialności, nie może mieć więc psa ale może przebywać w domu z psem i jeśli się je odpowiednio wychowuje to krzywdy psu nie zrobi

Gość arya
ja jak bylam dzieckiem od zawsze byl pies w domu u nas i z bratem chodzilismy pogryzieni , bo tak wlasnie bylo zyc z psem i malymi dziecmi ktore nie rozumialy ze psa cos boli

Gość rghrhthted
u mnie od urodzenia były dwa psy, później nawet trzy, wszystkie duże ( owczarek niemiecki i dwa kundle podobnej wielkości ). nigdy nie byłam pogryziona ani ja ani moi dwaj bracia. jak się chce to można

Gość szukam chlodnego mena
ja sie wychowywalam bez psa, a mimo to kocham psy,bardziej niz ludzi, jak bede dorosla i bede miec warunki to wezme psa, oczywiscie nie chce zadnego rasowca, dam milosc i domek jakiejs sierotce ze schroniska...

Gość koucz
jeśli aktualne to prosze o kontakt bo obiecałem dziewczynie że jej takiego podaruje kamilszymaszek55@gmail.com

Gość 89Sylwester....
Mogę przygarnąć jednego, mieszkam we Wrocławiu i mógłbym podjechać do Poznania :)

Gość 89Sylwester....
jak może być aktualne skro topik z marca :O ps. dopiero teraz zauważyłem :O

Gość najlepsze są wpisy pojebów
którzy psa traktują jak zabawke dla swoich bachorów ... pisze jeden z drugim mam dzieciaczki chce psa ! w życiu nie dałabym psa w takie łapska

Gość ajksn
Witam. Jeżeli nadal aktualne, proszę o kontakt- nr. tel- 697-181-637

Gość nelaangel
Chętnie wezmę jednego pieska, chciałabym mamie dać takiego jako prezent urodzinowy. Mam rodzeństwo, w tym małego brata, który bawił by się z nim. Jeżeli ogłoszenie jest nadal aktualne to proszę o kontakt E-mail : nelaangel@wp.pl. Jeżeli dostanę odpowiedz podam również numer telefonu, do łatwiejszej komunikacji. Serdecznie pozdrawiam i mam nadzieję, że otrzymam odpowiedz. :)

Gość Rapuncel
toc to z przed roku a wy chcecie szczeniaki

Gość gość
Witam, czy ogłoszenie jest aktualne ?? :)

Gość gość
Z mila checia adoptuje szczeniaka chow chow.

Gość gość
Chętnie wezmę szczenię chow chowa Kazimierz-makusek@wp.pl

Gość gość
Witam jeżeli ogłoszenie jest jeszcze aktualne to proszę o kontakt . Z chęcią wezmę suczkę chow chow. Będzie miała u nasz bardzo dobre warunki. Mam duże podwórko co dziennie rano wychodzę z moją inną suczką. Mój emali to majka1234531@wp.pl . Bardzo proszę o kontakt . Pozdrawiam

Gość gość
Witam, Chętnie przygarnę jednego szczeniaczka, jestem z Leszna, proszę o info na Paulina252013@wp.pl

Gość gość
te szczeniaki Maja dzisiaj 5 lat. hahaha

Gość gość
Wierzcie lub nie, ale pitbull przy chow chow to potulny baranek. I jedną i drugą rasą interesują się głównie półmózgi, co zresztą widać nawet tutaj. Temat z 2012 roku, ale podbijają twardo, chętnie przygarną.

Gość gość
Witam ;) przeprowadzam się z narzeczoną od teściów i chciałem sprawić nam prezent ;);)mamy z zwierząt aksalota meksykańskiego który wymaga niemal że idealnych warunków ;) chcemy i umiemy zadbać o to co mamy :) jaka jest cena ?

Gość gość1994
Witam ;) przeprowadzam się z narzeczoną od teściów i chciałem sprawić nam prezent ;);)mamy z zwierząt aksalota meksykańskiego który wymaga niemal że idealnych warunków ;) chcemy i umiemy zadbać o to co mamy :) jaka jest cena ?

Gość Wikaaa

Witam , chciałabym przygarnąć pieska chow chow proszę odezwać się do mnie 😊