Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Prarimprauu

Oddam za darmo,TYLKO w dobre rece!Szczenieta chow chow.

Polecane posty

Go艣膰 arya
podszywow widac nigdy nie zabraknie .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 arya
no to jest oczywiste ale tematem bylo "oddanie za darmo" , i naiwniacy w szeregu sie ustawili a jakby kundle rozdawali to nie byloby nikogo , cwaniaki pierdolone a juz najbardziej wkurzaja mnie rodzice z dziecmi , dzieci sa okropne ! powinny miec co najwyzej chomika albo szczura , zreszta nie wazne bo temat i tak stary .

Udost臋pnij ten post

Arya faktycznie jest takie prawo w pl teraz, ze nie wolno handlowac psami i kotami i nie wiem jakie zwierzeta jeszcze pod to podchodza. Ale kto by si臋 do tego stosowa艂, prawo strasznie g艂upie bo nie wyobra偶am sobie hodowcow psow rasowych, ktorzy nagle rezygnuja z interesu i oddaja za darmo np labradory :] Aczkolwiek widywalam juz og艂oszenia ,,sprzedam smycz, pies gratis'' i ta smycz za 2000 tys :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s艂oiczek po cukrze
hodowcy mog膮, tacy amatorzy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rghrhthted
tak, tematem by艂o oddanie za darmo a ty si臋 dziwisz 偶e kto艣 chow chow by chcia艂 za darmo odda膰, co jednak ma miejsce gdy偶 wystarczy 偶e jedno z rodzic贸w nie ma rodowodu i ju偶 sprzeda膰 nie mo偶na. oczywiscie 艂atwo to prawo obej艣膰 ale takich og艂osze艅 dotycz膮cych oddania ps贸w rasowych wraz z wejsciem w 偶ycie tej ustawy by艂o sporo i nadal mo偶na trafi膰. i nie zgodz臋 si臋, dzieci powinny mie膰 psa, ale najpierw powinny nauczy膰 si臋 odpowiedzialno艣ci ,a nie psa u偶ywa膰 jako pomoc dydaktyczn膮 :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukam chlodnego mena
arya , dzieci sa okropne ! powinny miec co najwyzej chomika albo szczura , zreszta nie wazne bo temat i tak stary . CHOMIKA ALBO SZCZURA? jaja se robisz? ja bym bachorom da艂a s臋pa co najwy偶ej albo wilka... szczurki i chomiki to bardzo delikatne dobre zwierz膮tka, bynajmniej nie dla bachor贸w! ja tez nie znosze dzieci, jedno na 100 ma teraz wra偶liwo艣膰 i odpowiedzialne jest na tyle by mie膰 jakiekolwiek stworzonko.

Udost臋pnij ten post

,, hodowcy mog膮, tacy amatorzy nie'' a mimo to sprzedaj膮 pieski i to za na prawd臋 du偶e pieni膮dze, oczywiscie nie takie pieni膮dze jak za te z rodowodem ale sprzedaj膮, tylko, 偶e ,,po cichu'' :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rghrhthted
to jaki jest ten "bachor" zale偶y g艂贸wnie od rodzica a nieposiadanie psa przez dziecko skutkuje zwykle niech臋ci膮 do posiadania psa przez osob臋 doros艂膮 na kt贸r膮 贸w bachor wyro艣nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arya
zalezy o jakim dziecku piszemy , tzn w jakim wieku bo np pies dla dziecka majacego 0-5 to porazka . nie wiem moze znajdzie sie takie jedno na kilkadziesiat ktore bedze wiedzialo ze pies to nie zabawka , ja widzac po znajomych i ich dzieciach i ogolnie dzieciach jakie spotykam i ich stosunku do psow to noz mi sie w kieszeni otwiera , stad takie moje zdanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rghrhthted
od dziecka 0-5 nie mo偶na wymaga膰 odpowiedzialno艣ci, nie mo偶e mie膰 wi臋c psa ale mo偶e przebywa膰 w domu z psem i je艣li si臋 je odpowiednio wychowuje to krzywdy psu nie zrobi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arya
ja jak bylam dzieckiem od zawsze byl pies w domu u nas i z bratem chodzilismy pogryzieni , bo tak wlasnie bylo zyc z psem i malymi dziecmi ktore nie rozumialy ze psa cos boli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rghrhthted
u mnie od urodzenia by艂y dwa psy, p贸藕niej nawet trzy, wszystkie du偶e ( owczarek niemiecki i dwa kundle podobnej wielko艣ci ). nigdy nie by艂am pogryziona ani ja ani moi dwaj bracia. jak si臋 chce to mo偶na

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szukam chlodnego mena
ja sie wychowywalam bez psa, a mimo to kocham psy,bardziej niz ludzi, jak bede dorosla i bede miec warunki to wezme psa, oczywiscie nie chce zadnego rasowca, dam milosc i domek jakiejs sierotce ze schroniska...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koucz
je艣li aktualne to prosze o kontakt bo obieca艂em dziewczynie 偶e jej takiego podaruje kamilszymaszek55@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 89Sylwester....
Mog臋 przygarn膮膰 jednego, mieszkam we Wroc艂awiu i m贸g艂bym podjecha膰 do Poznania :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 89Sylwester....
jak mo偶e by膰 aktualne skro topik z marca :O ps. dopiero teraz zauwa偶y艂em :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 najlepsze s膮 wpisy pojeb贸w
kt贸rzy psa traktuj膮 jak zabawke dla swoich bachor贸w ... pisze jeden z drugim mam dzieciaczki chce psa ! w 偶yciu nie da艂abym psa w takie 艂apska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajksn
Witam. Je偶eli nadal aktualne, prosz臋 o kontakt- nr. tel- 697-181-637

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nelaangel
Ch臋tnie wezm臋 jednego pieska, chcia艂abym mamie da膰 takiego jako prezent urodzinowy. Mam rodze艅stwo, w tym ma艂ego brata, kt贸ry bawi艂 by si臋 z nim. Je偶eli og艂oszenie jest nadal aktualne to prosz臋 o kontakt E-mail : nelaangel@wp.pl. Je偶eli dostan臋 odpowiedz podam r贸wnie偶 numer telefonu, do 艂atwiejszej komunikacji. Serdecznie pozdrawiam i mam nadziej臋, 偶e otrzymam odpowiedz. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rapuncel
toc to z przed roku a wy chcecie szczeniaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, czy og艂oszenie jest aktualne ?? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z mila checia adoptuje szczeniaka chow chow.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ch臋tnie wezm臋 szczeni臋 chow chowa Kazimierz-makusek@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam je偶eli og艂oszenie jest jeszcze aktualne to prosz臋 o kontakt . Z ch臋ci膮 wezm臋 suczk臋 chow chow. B臋dzie mia艂a u nasz bardzo dobre warunki. Mam du偶e podw贸rko co dziennie rano wychodz臋 z moj膮 inn膮 suczk膮. M贸j emali to majka1234531@wp.pl . Bardzo prosz臋 o kontakt . Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam, Ch臋tnie przygarn臋 jednego szczeniaczka, jestem z Leszna, prosz臋 o info na Paulina252013@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
te szczeniaki Maja dzisiaj 5 lat. hahaha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wierzcie lub nie, ale pitbull przy chow chow to potulny baranek. I jedn膮 i drug膮 ras膮 interesuj膮 si臋 g艂贸wnie p贸艂m贸zgi, co zreszt膮 wida膰 nawet tutaj. Temat z 2012 roku, ale podbijaj膮 twardo, ch臋tnie przygarn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam ;) przeprowadzam si臋 z narzeczon膮 od te艣ci贸w i chcia艂em sprawi膰 nam prezent ;);)mamy z zwierz膮t aksalota meksyka艅skiego kt贸ry wymaga niemal 偶e idealnych warunk贸w ;) chcemy i umiemy zadba膰 o to co mamy :) jaka jest cena ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰1994
Witam ;) przeprowadzam si臋 z narzeczon膮 od te艣ci贸w i chcia艂em sprawi膰 nam prezent ;);)mamy z zwierz膮t aksalota meksyka艅skiego kt贸ry wymaga niemal 偶e idealnych warunk贸w ;) chcemy i umiemy zadba膰 o to co mamy :) jaka jest cena ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wikaaa

Witam , chcia艂abym przygarn膮膰 pieska chow chow prosz臋 odezwa膰 si臋 do mnie 馃槉

Udost臋pnij ten post