Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekwaopini

X-faktor

Polecane posty

Gość ciekwaopini

co sadzicie o tym gosciu co spiewal "bo tutaj jest jak jest" nie rozumiem lez tatiany i tego ze przeszedl moze ktos mi wyjasni?

Gość ciekwaopini
hmmmm???

Gość bo zwykly chłopina
przyszedł i zaśpiewał to co czuje, piosenka z przekazem, że w polsce jest chujowo, wojwodzki powiedzial, ze to forma takiego protestu 'co z nami bedzie'.

Gość internetowa alkoholiczka
no ja wlasnie tez nie wiem o co z nim chodzilo- ogladalam z doskoku. co on mial z reka ?

Gość jateztakchce
Też nie wiem o co chodziło,ale mała czarna była super

Gość ciekwaopini
na rece mial scige z tekstu bo nie umial :D dlatego jeszcze bardziej mnie ciekawi ze przeszedl i to jak:D

Gość jateztakchce
Tekst przyklejony...a myślałam ,że ma sztuczną rękę:P

Gość bo zwykly chłopina
ale jestescie ćwoki haha

Gość ciekwaopini
duzo bylo zwyklych ludzi.... juz bardziej mi sie podobal wystep "twoja stara" :D:D:D

Gość internetowa alkoholiczka
ha ha ha :D ja tez myslalam,ze ma sztuczna reke albo, ze poparzony jest

Gość lord stront+
Przeszedł, bo taki jest format, scenariusz, czy jak to , oni tam nazywają, tego gównianego programu. Musi być jakiś naturszczyk z przeszłością, który ma wzruszać i się Tatiana popłakała, bo serduszko ma mięciutkie. Mozil sam nie potrafi śpiewać, tylko jęczy, więc też mu się podobało. Wojewódzki, to kurwa ma wszystko w dupie i uwielbia z ludzi robić kretynów, skoro się sami proszą. Najlepsza ta publiczność o umysłach i gustach, sformatowanych według potrzeb producentów, tego gówna, która tak świetnie się bawiła, gdy ten gość, robił z siebie idiotę, pojękując do mikrofonu. Nie ważne, że jęczał, że głosu nie ma. Ważne, że kurwa, autentyczny, bo tu jest, jak jest :D czyli tak, jak powiedział Wojewódzki

Gość what the fvck?
Tez nie rozumiem dlaczego on przeszedl. wzbudzil takie poruszenie jakby nie wiem czego dokonal, a to bylo beznadziejne, spiewal jak raniony gołab. zenada. bylo pelno nieudacznikow i beztalenci ale nigdy nikt sie tak nie zachwycal. wiec jak widac kazdy moze zaspiewac piosenke z "przekazem" i przejdzie czy co? :o

Gość kto wie niech powie
ile osób dzisiaj przeszło

Gość lord stront+
what the fvck? The fuck bikoz, żebyś właśnie takie pytania zadawała/wał. Żeby było poruszenie, gadanie i w ogóle jakieś kontrowersje. Potem i tak go uwalą. Taki jest sens tego programu, ŻEBY ZAPEŁNIĆ CZAS POMIĘDZY REKLAMAMI i nic więcej.

Gość lord stront+
Publicznością można sterować i każdego prawie można przepchnąć, żeby się ludzie potem zastanawiali :D