Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupotkata

Ale palnęłam.

Polecane posty

Gość glupotkata

Chlopak mowi ze siedzi w domu,a ja zeby na impreze poszedl bo weekend w koncu.A on ze nie ma z kim i zebym z nim poszla.A ja na to "przyjedź tutaj" a on "czyli gdzie?;p i w czym zostajesz?" o co chodzi z tym'w czym zostajesz' Jak z tego wybrnąć? Czy mi tylko sie wydaje i jest ok, i napisac ze do mnie ale jakos w zartach? Jest z drugiego konca Polski.

Gość Włkoń,,,
A my na to pokaż cycki.

Gość glupotkata
a ja na to poważnie - pomóżcie

Gość glupotkata
więc ?

Gość fghjklkjnhbnhjkl
chłopak z Tobą flirtuje, a Ty od razu na kafe lecisz. To Twój facet? Napisz mu adres i zostajesz W domu, z podkreśleniem na "W". i tyle. wielka mi filozofia

fghjklkjnhbnhjkl chłopak z Tobą flirtuje, a Ty od razu na kafe lecisz. To Twój facet? Napisz mu adres i zostajesz W domu, z podkreśleniem na "W". i tyle. wielka mi filozofia No tak, "W" tylko go podnieci i podbuduje do dalszych decyzji ;)

Gość laska ten chlopak
w zartach chcial cie sprawdzic, pyta w czym zostaniesz w lozku jak wrocicie do domu po imprezie, to jasne:)

Gość glupotkata
haha no mozliwe ze chcial :) ale ogolnie ja z chlopakami nie flirtuje i ich za bardzo tez nie znam,przez niesmialosc czy wrecz fobie ze tak nazwę. Co mam mu odpisac?

Gość glupotkata
haha nie no az tak odwaznie na pewno nie odpiszę ;)

Gość glupotkata
ja go znam z 2 dni,a on mi z takimi tekstami choc dobrze wie ze jestem nastawiona na zwykla znajomosc.. moze przelamie ale jak przyzwyczaje sie do kogos, zaufam..wiem dziwnie to brzmi..ale mnie to zniecheca..

Gość fghjklkjnhbnhjkl
dziewczyno, czy Ty myślisz, że on z drugiego końca Polski bedzie jechał, żeby sprawdzic w czym jestes?taka znajomosc to najlepszy sposob na nauke flirtu-bez zobowiązan, bez konsekwencji. Więc zabaw się i tyle. a jezeli masz problemy ze soba to juz inna sprawa

Gość glupotkata
no mam problemy ze soba..on widzial moje zdjecie..glupie ze nawet przez neta nie potrafie pogadac na luzie:(