Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawy924

Pytanie do pań :) akt.

Polecane posty

Gość Ciekawy924

Witam, chciałem zapytać jak mogę zaimponować swojej kobiecie, jesteśmy już w związku od 4 lat, a jesteśmy jeszcze na studiach. Chciałbym zaimponować jej jakoś tz. "męskością" szczególnie teraz, bo jakiś chłopak z uczelni który się za nią kręci od 1 roku studiów, wyznał jej miłość przy ludziach na przystanku, no dostał kosza, ale mówiła ze z jednej strony się jej to podobało, a z drugiej przerażało. To był akt dużej odwagi, dlatego chciałbym jakoś podkręcić swoją pewność siebie, żeby moja kobieta inaczej na mnie patrzyła :)

Gość zawiedziony1410
jak chcesz jej pokazac jaki jestes meski to na poczatek przestan chodzic po forach dla kobiet

Gość Ciekawy924
Hmmm, jek jesteś taki mądry, to gdzie mam znaleźć porady odnośnie kobiet jak nie ma forach DLA KOBIET ? a swoją drogą co Ty tu robisz nie-męski kolego... (nie odpowiadaj) Odpowie ktoś ?

Gość zawiedziony1410
Ty serio pytasz kobiet jak być męskim? ;)

nie pyta sie nas jak byc meskim, a co moze nam sie spodobac. wiec zawiedziony - siedz cicho. a co do tematu --> to ja Ci nie pomoge. Bo dla mnie meskie jest to jak facet jest przepieknie inteligentny. to dla mnie prawdziwy mezczyzna. nie musi skakac z dachu na beton, zeby pokazac mi swoja odwage :P

Gość marchweka123
fajnie, że chce Ci się starać , więc brawo dla Ciebie. Dla mnie męskie jest to jak mój facet prowadzi samochód albo parkuje, bo robi to z ogromną pewnością siebie :)) Także dla mnie pewność siebie jest bardzo męska pod warunkiem, że nie jest to cwaniactwo. Zaskocz ją czymś i zrób jakąś niespodziankę :)