Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna z wrzesnia

jaka wódka i ile na osobe pare

Polecane posty

Gość linna38
Dlatego najlepiej nie na parę 0,7 a na parę litr. Czyli po połówce na głowę, brać z hurtowni, umówić się na możliwość zwrotu nieotwartych butelek. Wtedy nie zabraknie, nie będzie stresu, a kasa nie pójdzie w błoto bo to co zostanie można zwrócić. Wiadomo jak zostanie kilka butelek to sobie można zostawić i wypijać na jakieś okazje, ale jeśli zostanie spora ilość to najlepiej zwrócić. A na weselu mieć spokojną głowę, że ileby ktoś nie wypił to wystarczy. Liczyć 0,5 na wszystkich nie zależnie czy pijący, czy nie pijący. Bo jedni są w stanie wypić sami litra, a inni tylko dwa kieliszki także ilość gdzieś się zrówna. 0,5 na głowę to raczej nie przesada. To norma. Plus do tego oczywiście jakiś alkohol dodatkowy typu wino:) ja na 100 osób miałam 25 butelek wina półwytrawnego i półsłodkiego. (15 i 10)

Gość marlena_wojcik
u mnie było 0,7l na osobę białej żubróweczki :)

Zainteresowanych zakupem alkoholu na wesele, zachęcam do kontaktu. emil_1@o2.pl - wysyłam cennik wódek czystych. Jeżeli macie jeszcze jakieś preferencje co do wina, alkoholi mocnych whisky, likiery itp proszę o kontakt przygotuję atrakcyjne ceny i zapewniam wysoką jakość. Pracuję w branży więc doradzę, oczywiście źródło legalne - paragon / faktura. Pozdrawiam

Gość orchideaaaa
u nas na weselu było troche Pana Tadeusza, troche wyborowej.. wiadomo, ze wszystkim sie nei dogodzi ale postanowilismy kupic chociaz dwa rodzaje wodki. na Pana Tadeusz znalezlismy fajna promocje http://www.pantadeuszwodka.pl/promocje.html a wyborowa kupilismy w pobliskiej hurtowni.

Wódka Sieraków 0,7 na parę. Dobra, sprawdzona lokalna wódka warta swojej ceny. wesele mamy jednodniowe na 45 osób. Dodatkowo planujemy na stół postawić wino, likier i whiskey.

odradzam Krupnik, polecam za to Wyborową. Czasami warto dołożyć kilka zł i kupić lepszą wódkę.

Gość ileile
Też polecam Wyborową. Większość znajomych miała na weselach Pana Tadeusza, ale ja jakoś smakowo wolę wódkę na pszenicy, poza tym cena też przyzwoita. Co do ilości na osobę, to zależy przede wszystkim zależy od tego ile będzie trwać wesele. Jeśli 2 dni, to warto policzyć przynajmniej 0,7.