Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość robbb

pomysł na prezent....

Polecane posty

Gość robbb

hej, może podsuniecie mi jakiś fajny prezent dla dziewczyny z okazji dnia Kobiet? chciałbym dać jej coś innego niż kwiaty, coś bardziej oryginalnego ;) najlepiej coś w miarę praktycznego, bo ona nie lubi bibelotów, ew. jakąś książkę bo lubi czytać, ale to takie mało wyszukane, zawsze jej kupuję książki ;)

Gość a ja nie chce lata
biżuteria, chociaż to też oklepane, perfumy..

Gość weorna
może zabierz ją gdzieś? kino, teatr, romantyczny spacer, kolacja?

Ja bym się ucieszyła z: - biżuterii: ładna bransoletka / kolczyki - kosmetyków: pachnący balsam do ciała / paletka cieni do powiek / paletka z cieniami, różami, eyelinerami - nowego ciuszka: sukienka / marynarka - bucików: kolorowe szpileczki - zabiegu w salonie kosmetycznym, spa: manicure i pedicure / zabieg czekoladowy na ciało / masaż gorącymi kamieniami

Gość niech juz bedzie wiosna!!!
skoro lubi czytać to może urządzenie do czytania ebooków? sama mam taki i powiem ci że to super wygodne jak się lubi czytać w środkach komunikacji miejskiej - małe, lekkie, poręczne i naprawdę fajnie się czyta. możesz kupić jej na spróbowanie, w empiku widziałam takie za 200 zł, więc nawet jak jej nie podpasuje bo woli papierowe książki to da się przeżyć taką kasę.

Gość pam pam pam
jakiś masaż czy zabieg albo zwyczajnie ksiązkę skoro wiesz że sie ucieszy. ty ją znasz najlepiej

Gość sniadanienastolee
To może skok na spadochronie????

Gość robbb
dzięki za pomysły :) skok na spadochronie - w życiu mi to do głowy nie przyszło :) fajny pomysł, ale chyba za mało czasu zostało żeby coś takiego zorganizować, ale pomyślę, w wakacje ma urodziny :D o czytniku do książek też kiedyś myślałem, ale sądziłem że to zdecydowanie więcej kasy kosztuje. sprawdziłem na stronie Empiku i rzeczywiście mają za 229 jeden, do tego piszą że dają 40% zniżki na pierwsze zakupy ebooków, fajnie. mam nadzieję że da się go w sklepie normalnie kupić, bo przez net zamawiać to też już za późno :( a na tych zabiegach czy masażach to ja się zupełnie nie znam, polecacie coś konkretnego? i ile takie rzeczy kosztują? bo z ciuchami to jeszcze bardziej boję się ryzykować, podobno mam "średni" gust :D

Gość omimo
jak lubi ksiązki to kup jej jakiś przewodnik i powiedz ze zabierzesz ją w te miejsce w wakacje :) ja kiedyś dostałam taki prezent i się bardzo ucieszyłam :P