Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cliffo

Najnowoczesniejsze wybielanie zębów Beyond Polus w Euro Dent 2000 odstąpie

Polecane posty

Witam, wykupiłam na Grouponie usługę wybielania zębów najskuteczniejszym na rynku aparatem Beyond Polus w renomowanej klinice Euro Dent 2000 na warszawskim Ursynowie (obokstacji Metra). Oferta jest jeszcze ważna przez blisko dwa miesiące do końca kwietnia. Zapłaciłam 350 złotych, awinnych klinikach stomatologicznych cena takiego wybielania waha się od ponad 1100 do ponad 1600 złotych.W klinice Euro Dent regularna cena to 1500 złotych. Z uwagi na pilny wyjazd odstąpie usługę jeszcze blisko 20% procent taniej bo za 300 złotych, obecna wartośćtojedynie 20 % ceny docelowej.

Gość Emma83
Właśnie wróciłam z wybielania zębów metodą beyond polus. Nigdy więcej. Nie dość,że z bólu nie mogłam wytrzymać już po nałożeniu żelu,to podczas zabiegu (3xpo 10 min) łzy mi same leciały, wszystko piekło i bolało mimo tego, że był nałożony preparat na dziąsła i na usta. Pewnie coś tam musiało się przedostać. Myślałam ze już przerwę to wszystko ale za wszelka cenę chciałam wytrzymać. Efekt- zęby rzeczywiście bielsze może o jakieś 4 tony co widać ale jakim kosztem. Wyszłam z gabinetu spuchła mi cała lewa strona warg( wyglądam jakbym sobie wstrzyknęła botoks z jednej strony i miała dodatkowo "zimniaka" na ustach) boli po wewnętrznej stronie, jest czerwone. Moje wrażenia są takie, że jeśli ktoś ma wrażliwe zęby- choć ja do tego doświadczenia uważałam że nie mam- nie polecam.

Gość gość
a czy ktoś wypowie się o samej klinice? Rozważam zakup kuponu, ale obawiam się partaczy albo firmy krzak...

Gość gość
Bylam w zeszłym roku co prawda nie na wybielaniu a na skalingu, piaskowaniu i badaniu diagnodentem i jestem zadowolona. Obsługa bardzo miła, dentystka wyjaśniała co w danej chwili robi. Byla to wizyta zakupiona na grouponie.

Środek do wybielania zębów - http://vk.cc/1YM91P ja to uzywałam no i mam teraz bielsze zęby. Moze nie takie jak po profesjonalnym wybielaniu ale dla mnie efekty sa wystarczające za tą cene.