Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Natalia2608

Ból kręgosłupa w odcinku lędźwiowym

Polecane posty

Jeżeli ktoś miał podobną sytuację lub znał taką osobę to proszę o odpowiedź co to może być. 3 miesiące temu miałam punkcję w odcinku lędźwiowym kręgosłupa, od 2 tygodni kiedy chodziłam, spacerowałam bolały mnie plecy tam gdzie miałam to pobieranie płynu m-r. Po takim czymś nie można przeciążać kręgosłupa, ja niestety i tak podnosiłam ciężkie rzeczy. 2 dni temu coś strzyknęło mi w tym miejscu i plecy zaczęły mi okropnie boleć. Przy naciskaniu 2 kręgów między którymi miałam to pobieranie, strasznie zaczyna mnie boleć. Dziś już ledwo chodzę. Również mam dziwną czerwoną plamkę w tym miejscu, która robi się co raz intensywniejsza - nie obdarłam nic ani się nie skaleczyłam. Wiem, że z takimi rzeczami to do lekarza, lecz dziś nie mam możliwości by się do niego dostać. Chciałabym tylko wiedzieć czy mogą to być objawy przeziębienia, a nie jakiś skutków ubocznych? Czasami jak się schylę - odbiera mi czucie w nogach.

Gość felikxxxx
Jako lekarz pediatra prowadziłam Poradnię Alergologiczną dla dzieci z województwa warszawskiego. Na obserwowanych 1748 dzieciach poczyniłam spostrzeżenia, że metabolity pasożytów są głównym alergenem uczulającym ludzki organizm. Usuwając pasożyty w całej rodzinie leczę wiele chorób, między innymi ustępują bóle kręgosłupa u rodziców chorych dzieci. Zmiany mogą zachodzić na zasadzie alergii komórkowej, która początkowo objawia się stanem zapalnym, przechodzącym potem w stan degeneracyjny. Działoby się to w locus minoris resistentiae w najbardziej obciążonej części układu kostnego. CAŁOŚC TUTAJ http://zdroworodzinni.blogspot.com/2008/07/wartoowska-inne-choroby-odpasoytnicze.html

Gość do natalii autorki tematu
Co Wy jej tu piszecie gupki jedne! Liść laurowy, pediatra! Natalio, to jest poważna sprawa i na pewno nie jest wynikiem przeziębienia. Idx na ostry dyżur do szpitala, znajdź lekarza w szpitalu a jak nie to jutro od rana do przychodni i koniecznie do specjalisty. Nie zwlekaj!

dlaczego głupki ? do lekarza pewnie ze niech idzie ale ja tez byłem i lekarz powiedziął ze wszytsko jest wporzo. Liscxiem zrobiłem oczyszcanie stawów i po bólach.

Gość d324
Może ci coś uszkodzili niestety? Albo się jakiś krwiak zrobił i coś uciska? Ja też długo "czułam" miejsca po punkcjach, ale takich rewelacji nie miałam.

Tylko wydawało mi się że jak coś byłoby uszkodzone to od razu byłby konsekwencje, a to minęły ponad 3 miesiące.

Gość ddee
Mogło coś urosnąć od tego czasu.

Gość robik33
Całkiem szybko obsługują wysyłkę takich towarów na stronie www.ekomedical.pl . Oni mają głównie rzeczy od Casady, jednej z lepszych marek jeśli chodzi o branżę – health and beauty.