Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczka898989

Sny prorocze

Polecane posty

Gość aneczka898989

Hej od jakiś 3 tygodni przeżywam koszmar!!!! mieszkam i pracuje w Anglii. Do tej pory byłam kontrolerem jakości od 2 lat w jednej z bardziej znanych Angielskich firm. Miałam dobre stanowisko. I dobrze zarabiałam. Zmierzajac do tematu okolo 3 tygodni, przyśniło mi się że zostaje zwolniona z pracy to było z soboty na niedziele. Oczywiście się tym nie przejełam bo moje sny , nigdy się nie spełniały! Było zawsze odwrotnie jak przyśniło mi się coś złego to zawsze działo się coś naprawde przyjemnego. W najbliższych dniach. W poniedziałek miała jeszcze dzień wolny, więc już zdąrzyłam zapomnieć o tym śnie. A we wtorek gdy byłam w pracy. Była dość poważna wizytacja. I przyjechała najważniejsza menagerka z kilku fabryk. No i pech dał że przyłapała mnie na żuciu gumy. ( Tam jest zakaz zucia gumy i cukierkow) I kazała mi wyjść z hali. Wyrzuciła mnie i kazała przyjsc na drugi dzien na rozmowe. W środe pojechałam i powiedziała mi że dużo ludzi się za mną wstawiło ale ona musi pokazac ze cos znaczy w tej fabryce bo przyjechala na miesiac zrobic porzadek i powiedziala ze jak sprawa ucichnie to przyjmie mnie spowrotem. Pierwszy raz w zyciu moj sen się sprawdził.... Pracę znalazłam trochę gorzej płatną i na czarno ale może niedługo wrócę do poprzedniej..... Narazie jest jeszcze gorzej bo przed wczoraj przyśniło mi się że mój narzeczony z którym jestem 8 lat. Leży w za małej trumnie z pół uśmiechem na twarzy. Ja zaczełam krzyczeć i szarpać nim a on nawet nie drgnął. To było straszne. A jeszcze gorsze jest to że koledze z ktorym mieszkamy śniło się, ze w Mateusza przywalił Tir. I zginął na miejscu. Śniło się to nam tej samej nocy.... Oczywiście mówiłam mojemu, że ma uważać. Ale on zaczął się śmiać... i mówi ze popadam w paranoje przez tą pracę ... Ogólnie wiem że za bardzo się przejmuję. Zamartwiam.... Po utracie pracy z powodu żucia gumy. Pracy którą naprawdę lubiałam i przyzwyczaiłam się do niej. Jakoś ciężko mi się ogarnąć. Może dlatego mam takie durne sny.... Ale to śniło się również Łukaszowi... I teraz siedzę jak na szpilkach i czekam aż M wróci z pracy..... Jeszcze z 6 godzin MASAKRA! Co o tym myslicie? Ktoś z was miał prorocze sny? Przepraszam za błędy

Gość aneczka898989
Podnoszę...

Ja mialam prorocze sny. Nie uwierzylam w nie i niestety wszystkie sie sprawdzily.

Gość Grzybiareczka ;)
Myślę że jak nie wyluzujesz troszkę to się nabawisz nerwicy. To że jeden sen się spłeniła jeszcze niczego złego nie wrózy. Teraz sama się nakręcasz. Zreslaksuj się troszkę i nie myśl o tym tyle.

Gość aneczka898989
Heh dzięki za uświadomienie... :) Wiem że lekko fiksuje... Chyba wyjdę pobiegać... Może trochę ochłonę, miłego dnia :)))

Gość Grzybiareczka ;)
Wieczorem meliska i będzie dobrze :P Pozdrowionka 🖐️

Gość gość
macie jakieś sny prorocze?

Gość gość
Bywa że takie rzeczy się sprawdzają, czy Twój narzeczony nie mógłby na jakiś czas przesiąść do komunikacji zbiorowej?