Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

l.malczyk83

Ex żona

Polecane posty

Mójego narzeczonego zaprosiła do znajomych na facebooku ex żona,przyjął ją , a maja wspólną córkę. Jestesmy zaręczenie i kazałam mu wybrać albo ja albo ex żeby ja usunął. Po to sie człowiek rozwodzi,żeby zacząć własne życie. Ex go zdradziła jak wyjeżdżał do pracy za granicę, rozwiedli się 6 lat temu. Jestem załamana. Co byście zrobiły w mojej sytuacji?

Gość nie ogarniam noewych czasów
Nowe czasy - nowe problemy, czyli wpływ Facebooka na związek :) Ładnie masz napierdolone we łbie swoją drogą. Zajmij się czymś pożytecznym. Może ugotuj zupę?

Gość aleeKsandraa33
nie histeryzuj ,pewnie jest ciekawska i chciala zobaczyc co teraz robi,zdjecia itp tak czy inaczej beda miec kontakt

Gość ale masz problemy....
masz 16 lat ze takie głupoty przychodzą ci do pustego łba??

Gość kretynkaidiotka
wbrew pozorom to moze być poważne - widać, że mąż nie ma do niej żalu i pretensji, skoro ją przyjał do znajomych i chcę ją oglądać.... ja na Twoim miejscu regularnie sprawdzałabym mu facebooka 🖐️

Oboje z narzeczonym mamy po 40 lat i wspólnych znajomych w realnym życiu , on z ex ma cały czas kontakt ze względu na dziecko. Mi chodzi o to, że własnie się zaręczyliśmy i ona jak się o tym dowiedziała założyła konto i go zaprosiła. Osobiście jej nie znam i nie chcę znać. Mi wystarczy że poznałam jego uroczą córkę, nie chcę żeby ex uczestniczyła w moim życiu prywatnym . Jego rodzina nie przyjęła zaproszeń , a on powiedział że zrobił to tylko ze względu na córkę, która mnie również zaprosiła odkąd mam konto czyli 2 lata. Ja po prostu nie chce tego upubliczniać bo to jakies chore