Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyrolowanaaa999

trafilam na palanta!!!

Polecane posty

Gość wyrolowanaaa999

były kwiaty, drogie restauracje, kawiarnie, kina, teatry 2 miesiace codziennie prawie na poczatku nie chciałam, potem sie przekonałam po jakis 2 tyg, koles był sweizo po rozstaniu wiec miałam opory, ale jego czyny i słowa,a takze gadanie innych daj szanse spróbuj skonczyło sie na tym, ze spróbowałam i " wyszłam jak zabłocki na mydle" zreszta sam od razu stwierdzil, ze przyjaznic sie ze mna nie chche..tylko chce zwiazku i czegos trwałego.. i ze traktuje mnie powaznie itd i widziałam to, bo robił wiele rzeczy które na to wskazywały itd a tu prosze taka niespodzianka w ten weekend zaprosilam go do siebie przespalismy sie .... i czar prysł a dzis juz wiem ze to koniec znajomosic coraz mniej sie odzywał, własciwie wcale, olewłą to o czym opowiadałam, nie słuchal, nie był ciekawy co u mnie słychac a na poczatku dzwonił po 3 razy dziennie, chcia sie spotykac codziennie w poniedzialek ejszce dostalam kwiaty, 2 dni temu zabrał mnie na basen a wczoraj olał..tzn nie odpisał na smsa..i potem na fb cos odpiał i w ogole sie nie odezwał potem..zlał totalnie wiec dla mnie to jednoznaczne, ze to koniec znajomosci

Gość jem kisiel reload
palant to fajna gra i rzadko spotykana eechh szczęściara. tak trafić! graruluję! ;)

nigdy sie nie spotkam z kobieta, ktora jest swiezo po rozstaniu. dla mnie musi minac conajmniej pol roku od ostatniego zwiazku. taka osoba szuka pocieszenia w innej osobie. taka osoba prawdopodobnie szuka tylko do przespania sie. a to ze jestes porzadna i nie poszlas do lozka na pierwszej randce, tylko musial o ciebie zabiegac, to go podbudowalas. przespac sie z dziewczyna z dyskoteki nie problem. przespac sie z normalna, o ktora trzeba zabiegac, to juz wiekszy problem, ale jak sie z nia facet przespi to jest niesamowicie zadowolony, ze mu sie udalo zdobyc. nigdy nie rob zwiazkow z kims kto sie rozstal kilka dni temu albo kilka tygodni temu. nigdy z tego nic dobrego nie wyjdzie.

Gość wyrolowanaaa999
wiem dlatego nie chcialam na poczatku sie z nim spotykac ale naprawde tak zabiegal.nie chodzi tylko o kwaitki ale takze o pomoc taka bezinteresowna.. wiec wydawało mi sie szczere:O albo kogos poznał:O

albo wrocil do swojej eks. ja pamietam jak mialem 4 letni zwiazek i jak sie rozstalem z kobieta, to rok czasu dochodzilem do siebie. oczywiscie chcialo mi sie bzykac inne panny, nawet jak mi sie to udalo, to i tak w glowie mialem ta z ktora bylem ostatnio w zwiazku. na szczescie uczucie slablo i po okolo 12 miesiacach bylem juz zupelnie wyleczony i moglem rozpoczac poznawanie kobiety na nowy, normalny, porzadny zwiazek. nic nie poradzisz. zdarza sie. poprostu bedziesz ostrozniejsza nastepnym razem.

Gość słabo się dymałaś skoro
wydupczył cię tylko raz i więcej nie chciał. może leżałas jak kloda, albo śmierdzialo ci z gęby

Gość wyrolowanaaa999
ie uwazam siebie za kiepska w łózku raczej po 1 nocy mnie pochwalił za temperament...robilsiy to na siedzo na stojaco, na biurku, ba blacie, 69,i wiele innych sympatycznych pozycjii ale nastepne 2 dni nie wykazywałam inicjatywy..bo mnie tak nie krecił, zebym chciala sie znim bzyzkac non stop:) do ex nie wrocil bo to ona go zdradziła i odeszla

Gość wyrolowanaaa999
zenada nikt nie pogada

Gość sdfsfgg
mnie tez facet zlał ale z mojej winy bo to ja za rzaDKO CHCIALAM SIE SPOTYKAC:)

Gość wyrolowanaaa999
tez mysle ze przez to ze wczesniej taka byłam to zaczał sie na boki rozgladac;))

Gość wyrolowanaaa999
jaki facet rezygnuje z takiej znjomosci..tak z dnia na dzien normalny to by chociaz kontakt podtrzymywał zeby miec sex pomijam ze jeszcze po sexe dostałam 20 róż ..a za 3 dni juz sie nie odezwał:D heheh

Gość kelly family
Chciałabyś byc adorowana,płacił by rachunki a Ty wielka Pani w dupie to miałaś

Gość wyrolowanaaa999
nie prawda sam chcial za mnie płacic ja tez czasem za niego płaciłam czy kupowałam bilety do kina itd.. zreszta raczej było tak, ze jak ja sie do niego zblizylam to on sie oddalił;)

Gość wyrolowanaaa999
zadnemu juz nie zaufam:D:D

Gość wyrolowanaaa999
:)

Gość wyrolowanaaa999
no i sie odezwał nawet przeprosił po 4 dniach zal.pl

Gość *malutka*
nie daj sie tak latwo, wiem co mowie bo mialam podobna sytuacje ale nie chce Ci jej tutaj opisywac :)

Gość wyrolowanaaa999
oczywiscie ze nie napisalm mu co onim mysle i takim zachowaniu i pogrywaniu i ze nie lubie jak ktos mnie nie powaznie traktuje i szkoda mi czasu na takie znajomosci nawet zaproponoal spotkanie ale pusciłam to mimo uszu podobno o ex zaczal myslec i stad ta przerwa..bo mial metlik w głowie:O

Gość *malutka*
dobrze zrobilas:) ja tak nie umialam jak Ty a teraz jest juz zapozno zeby co niektore sprawy naprawic... skoro mysli/myslal o ex po co Ci zawracal glowe... faceci to debile, mysla jedno, mowia drugie a robia trzecie :)

Gość wyrolowanaaa999
na poczatku nie myslał... ale mowilam mu ze ja nie bardzo chce sie pokowac w blizsze relacje z kims po rozstaniu..ale on moil ze jest ok wiesz juz byłam w zwiazku z facetem któremu uczucia do bylej nie przeszły..i wiecej tego błedu nie popelnie...i za facetem latac nie ebde

Gość *malutka*
heh koles jest dziwny... Ty mu mowisz tak a on tak... pewnie byl w szoku jak mu wygarnelas.

Gość wyrolowanaaa999
mozliwe nie wiem sama bym sie w zyciu nie odezwała poza tym mam luzniejszy stosunek do tego wszystkiego, przez to nic specjalnego nie czułam, ot zwykla sympatie, wiec łatwiej mi racjonalnie mysleć i postępować poza tym nie wiem na co liczy, ze po takim czyms ja polece jak głupia:O

Gość meble-venus
Producent mebli ! - Najwyższa jakość za najniższą cenę - Sprawdz ! www.venus-meble.eu Produkujemy : * Meble tapicerowane ( kpl.wypoczynkowe, kanapy , narożniki i wiele innych ) * Bajkowe kanapy dziecięce - Słonik , Mickey Mouse, Kubuś Puchatek , Hello Kitty oraz inne... * Krzesła * Stoły * Hokery oraz wiele innych....... Długoletnie doświadczenie pomaga nam zaoferować Państwu najwyższej jakości mebli za najniższą cenę..... - Sprawdz nasze opinie na allegro - możliwa płatność przy odbiorze bez żadnych dodatkowych kosztów !!! www.venus-meble.eu

Gość smakijaa
O Boze, jestem w podobnej sytuacji, tylko ze jeszcze nie poszlam z nim do łóżka. Tez niedawno rozstal sie z kobieta, na poczatku naszej znajomosci czesto o niej wspominal, ze to byla prawdziwa milosc. A potem zaczal ganiac za mna. Tez byly kwiaty, wypady do kina, dzwoni przynajmniej raz dziennie, nawet jak nie odbieram to sie tym nie zraza i pisze smsa ze kocha i teskni. Ostatnio coraz czesciej namawia mnie na weekend u siebie, wiem ze chce seksu. I co mam zrobic? Chyba nie pojade.

Gość *malutka*
nie jedz:)

Gość wyrolowanaaa999
a dlaczego ma nie ejchac nie kazdy taki sam poza tym kazdyma swoje potrzeby,a dopoki sie z nim nie przespi to wiedziec nie bedzie;))

Gość *malutka*
w sumie masz racje autorko, moze mu wcale nie chodzi o to :)

Gość smakijaa
Przyznam, ze mam metlik w glowie. Niby mowi ze mnie kocha, ale nawet nigdy nie powiedzial mi milego slowa, nie stara sie mnie dobrze poznac, o nic nie pyta, za to bardzo lubi opowiadac o sobie. Wczesniej byl zonaty i ma malego synka, potemzwiazal sie z ta kobieta ktora jak twierdzil bardzo kochal...tak...musi mnie tez bardzo kochac, dzieciuch jakis, dzieki dziewczynki ze mi otworzylyscie oczy.

Gość volga_jasnowidzaaa
jak jestes mloda to nie pakuj sie w zwiazki z dzieciatymi:)

Gość gbur ze mnie
to mściciel, został skrzywdzony i teraz będzie uwodził i wykorzystywał