Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość woowoo

woodstock 2012

Polecane posty

Gość woowoo

jedziecie na woodstocka może na woodstocka ? bo ja mam zamiar jechać pierwszy raz i myślę że fajnie byłoby zorganizować jakąś paczkę

Gość woowoo
nikt ? no na pewno ktoś jedzie...

Gość tlko dobra zabawaa
cos czuje ze masz 16 lat albo mniej. ja jade ale nie bede niańczyc dzieci

Gość woowoo
nie mam 16 lat ... jadę pierwszy raz ale jak dla Ciebie to problem to trundo

Gość wdewtrew
nie bywam na spędach brudasów :classic_cool:

Byłem dwa razy, ale w tym roku urlop mam prawdopodobnie na początku lipca, więc nie dam rady.

Gość woowoo
szkoda ... ale skoro byłeś dwa razy to chyba warto nie ? bo ja wcześniej byłam tylko na clmf więc doświadczenie małe ale chęci ogromne :D

Gość cOOle from Babington
tam jeździ sama patologia i niziny społeczne uprawiające anal

Pewnie, że warto. W ogóle na dużych festiwalach jest zajebiście :) Śmiało możesz jechać nawet sama - na pewno poznasz tam kilka osób. Ja raz pojechałem rowerem, a za drugim razem stopem.

Gość wowowowowowowowowow
ja mam baaardzo blisko więc jak będzie ochota to wpadnę ;) to byłby mój 6 raz w tym roku :)

Gość woowoo
no i co raz bardziej mam ochotę jechać ale najbardziej się boję namiotu :D muszę kogoś zwerbować bo sama to tam padnę

Tez mam w planach jechac pierwszy raz w tym roku. Z mojego towarzystwa malo kto lubi taka muzyke jak ja i dlatego jeszcze tam nigdy nie bylem, a zawsze mialem ochote

Gość ja moze pojade kto wie
a skad jestes autorko? wiesz moze jakie zespoly beda?

Gość woowoo
jestem z okolic Tarnowa (małopolska) grają : Sabaton, Machine Head, Ministry, Asian Dub Foundation, Anti-Flag, The Qemists, Hardcore Superstar, My Riot, Elektryczne Gitary

Gość woowoo
jestem z okolic Tarnowa (małopolska) grają : Sabaton, Machine Head, Ministry, Asian Dub Foundation, Anti-Flag, The Qemists, Hardcore Superstar, My Riot, Elektryczne Gitary

Gość woowoo
mnie najbardziej ciągnie przez My Riot bo nie mogę przestać ich słuchać

cholera żadnego z tych nie kojarze:P ja to lubie rock i alternatywe ale polską... to pewnie nic dla mnie nie bedzie, + jestem z centralnej Polski :O

Gość woowoo
posłuchaj sobie My Riot oni z pogranicza rocka alernatywnego :D i ja ogólnie też rock kocham ale oni mnie zafascynowali i to polski twór w dodatku :d dumna jestem haha

asian dub fundation i my riot to spoko zespoly, obczilbym ich na zywo, a qemists mi przypomina pendulum troche i tez bym ich zobaczyl na zywo

Gość woowoo
no to jedź zabawa gwarantowana

a bedzie bayer full?

Gość woowoo
haha wątpię

Gość Patuskawadowice
Hej ja jade:D jestemz Wadowic i pewnie pojade pociagiem z Krakowa :D

Gość Steaa
ha ja tez jestem z okoloc tarnowa :D może się wybiorew tym roku bo Sabaton będzie :D

Gość Margitta
Ja się wybieram Byłam tam w zeszłym roku ( chciałam jechać wcześniej ale nigdy nie miałam z kim więc stwierdziłam że pojade choćbym miała jechać sama i tak zrobiłam ) Było zaje*iście w pociągu poznałam fajnych ludzi z którymi rozbiłam się na polu w tym roku tez rozbijemy się tą samą grupą a może jeszcze kogoś nowego zwerbujemy po drodze do kostrzyna kto wie Polecam ten festiwal Atmosfera jak nigdzie indziej, jedna wielka rodzina, uśmiechnięci i pomocni ludzie naładowani pozytywną energią ( oczywiście zawsze znajda się jakieś wyjątki) i jest bardzo bezpieczny Przyjeżdzają tam nawet rodziny z małymi dziećmi Jedynym minusem jaki zauważyłam są powrotu bo pociągi są przepełnione do granic możliwości No i wiadomo kurz itp ale można się zawsze umyć na polu jest lidl do miasta nie jest daleko także wszystko pod ręką A jakby co to na forum uctok.com i na głównym forum woodstocku miesiąc przed festiwalem zakładany jest bank podróży gdzie każdy kto nie ma z kim jechać może znaleźć kogoś z okolic itp

Siemka :) Widzę ze nie tylko ja z tych rejonów mam zamiar się pierwszy raz wybrać na woodstock :) Do autorki tematu : Jest jakąś ekipa(ja jestem chętny^^)? Jezeli sie nikt nie znajdzie bedę musiał sam jechac, a wiadomo, lepiej jakąś wiekszą ekipą jechac :p Jak by co to piszcie GG:31406785