Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnowy765

pytanie do kobiet, czy będąc atrakcyjnymi 26 latkami zainteresowałybyście się...

Polecane posty

Gość oferma spasuj
a to, ze coraz więcej kobiet jest w związkach z młodszymi od siebie, to skutek właśnie tego, że są coraz bardziej niezależne nie tylko finansowo ale też umysłowo :D To już nie te czasy kiedy 40 latka to już była stateczna matrona oczekująca wnuków, bo ktoś jest 21 lat wcześniej machnął pierwszego bachora :D Myślisz, że te młode to tak kochają patrzeć na obwisłe poślady 45 letniego gacha ? Kpisz czy o drogę pytasz ? One sa po prostu zbyt leniwe żeby bujnąć dupsko do roboty, wolą wejść na gotowe i podkładać się dziadkowi. Co nie oznacza, że ich nie kochają. Po prostu, to jest zgniły kompromis. Nie chce ci się dorabiać od przysłowiowej łyżeczki z rówieśnikiem, to bierz się za ustawionego capa po 40tce. Chętnych nie będzie brakowało pewnie. Chętnych frajerów zawsze jest pełno, w burdelach też pustkami nie wieje. Wartościowi ludzie biorą sobie rówieśników na życie. Przegrańcy muszą iść na kompromisy. Takie życie. Tak jest choćbyś miał się zesrać z niezgody na te fakty.

jesteście idiotami niestety. ze smutkiem to przyznaje że zmarnowałem na rozmowę z wami cały dzień a do was, kretyni nic nie dociera. jako przykłady podajecie mi sprzeczne z naturą manipulacje medyczne, "banki spermy" i inne brednie. ale mimo tych wszystkich manipulacji starych bab nikt nie chce przyjmijcie to wreszcie matoły do wiadomości. żeby ktoś je chciał to muszą być super laskami, symbolami seksu a i tak kończy się to tak jak w przypadku demi moore którą kutcher zdradził z laską młodszą od niej o 30 lat. tymczasem przeciwnych przypadków (jak choćby bruce'a willisa) są dziesiątki. a jedynym efektem "rozbudzenia seksualnego" pań po czterdziestce jest znane ich określenie RYCZĄCE CZTERDZIESTKI :D

Eeeech, a mnie się własnie od zawsze marzy starszy facet :D Muszę sobie przygruchać jakiegoś rozwodnika, bo na wolnego 35 latka chyba nie mam co liczyć 🖐️

"Tak jest choćbyś miał się zesrać z niezgody na te fakty." to nie są żadne fakty tylko twoej domysły i fantazje. masz idioto problemy z podstawowymi definicjami. faktem jest jedynie to że panny często lecą na facetów kilkanaście i więcej lat starszych od siebie. same, z własnej woli, przez nikogo nie zmuszane. w drugą stronę jest to rzadkość. to są fakty.

Gość oferma spasuj
nie chcą spermy kolesi po 40tce bo jest ona niepełnowartościowa, z większymi uszkodzeniami chromosomów, z mniej ruchliwymi plemnikami. Dotarło, capie ? :D Starzejesz się tak samo jak baby i pogódź się z tym. Jedyne czym możesz zaimponowć młodszej to KASA i tyle w temacie. Powoli ta przewaga zanika, przybywa i kobiet z kasą, ktore sobie chętnie za nią kupują wszelkich toy boyów jak Madonna Chesusa na przykład :D

Gość oferma spasuj
jakie domysły, stary capie ? Skończ 40tkę i idź oddaj spermę do banku nasienia :D Wróć i powiedz czy byli chętni :D Badania seksuologów na twoje nieszczęście potwierdzają same kobiety, ktore przyznają, że z wiekiem potrzeba im więcej i lepszego seksu niż kiedy były młodsze. Tak jest choćbyś miał się zesrać z niezgody na te fakty.

Gość trochę faktów
"Dawcą może być wyłącznie zdrowy mężczyzna w wieku 18-40 lat" http://www.medigo.pl/a,i,1612,banki_nasienia

tak, seksuolodzy, psycholodzy i inne pseudonauki "potwierdzają" różne bzdury. ale rzeczywistość potwierdza co innego. faceci po 40 a nawet po 50 mają branie znacznie większe niż kobiety w tym samym wieku.

Gość oferma spasuj
trichę faktów < nie masz się co wysilać, ten cymbał i tak swoje wie :D

Gość oferma spasuj
u kogo niby mają branie, cymbale ? :D U zdesperowanych, leniwych krów ktore się chcą "dorobić" na ich starym karku :D Są nawet gotowe uwierzyć, ze to miłość :D

"To już nie te czasy kiedy 40 latka to już była stateczna matrona oczekująca wnuków, bo ktoś jest 21 lat wcześniej machnął pierwszego bachora Myślisz, że te młode to tak kochają patrzeć na obwisłe poślady 45 letniego gacha ?" a myślisz, że ci młodzi chłopcy kochają obwisłe cycki, tyłek i cellulit swoich podstarzałych kochanek sponsorek? :D buahahahah :D

Gość oferma spasuj
A czy mówię że kochają ? To taki sam układ, tyle że w drugą stronę. Zaleta jest taka, że kobita po 40tce da mu jeszcze trochę radości w łóżku, a taki dziadziuś 20 latce co da ? Na nowe buty najwyżej :D

"to sam ci powie że kobiety grubo po 30 mają nieziemską ochotę na seks" - dlaczego kobiety po 30stce nie bawią się w chowanego? - bo nikt ich nie szuka... :classic_cool:

"Zaleta jest taka, że kobita po 40tce da mu jeszcze trochę radości w łóżku" próbujesz sama siebie przekonać, że jeszcze ktoś zechce cię bzykać za darmo? :D

Gość oferma spasuj
w jakiego chowanego ? Co ty pierdolisz ? Zabrakło argumentów ?

Gość oferma spasuj
a ty już uwierzylaś, żeś stara i złachana chabeta ? Lepiej ci z tym ? :D

Gość oferma spasuj
No faktycznie, przedni dowcip :D O jeju jeju ale zabłysnęłaś :D

Gość oferma spasuj
żeleczek to typowa głupia farbowana blondi co myśli, że jak będzie rżała z żenujących "dowcipów" z niej samej, razem z facetami - prostakami, to uznają ją za "swoją" i będą traktować lepiej niż inne. Marne twoje nadzieje, idiotko.

"żeleczek sama będziesz kiedyś a może już wkrótce kobietą po 30 więc zobaczysz jak to wszystko się zmienia" ja się nie zamierzam oszukiwać, że za 10 lat będą na mnie lecieć 20stolatkowie. zresztą nigdy nie gustowałam w gówniarzach.

Gość oferma spasuj
no pewnie, ze się nie oszukuj. Przecież ty najlepiej wiesz co codziennie widzisz w lustrze :D

"żeleczek to typowa głupia farbowana blondi " nie mierz wszystkich swoją miarą :P ja nie muszę farbować włosów i nakładać sobie ton tapety, żeby wyjść do ludzi bez przyprawiania ich o zawał.

Gość oferma spasuj
a gdzie tu dalej :d

Gość aslotusflower
rwij, nie ma co się bać :D btw polecam konkurs, gdzie wygrać można bilety lotnicze Pograj sobie >> www.facebook.com/TanieLoty/app_19407202069953 2 Krótka statystyka: w zeszłym tygodniu wygrała osoba mająca 406 pkt. dla porównania: grasz od pon do piątku, codziennie do zdobycia 90pkt (30 za kazde pytanie) i 100 bonusu, jesli grasz przez 5 dni pozdr! >> www.facebook.com/TanieLoty/app_19407202069953 2

Gość oferma spasuj
Nie musisz sie maskować tapetą, bo i tak pewnie jesteś tak przeciętna, ze aż niewidzialna :D

oho, stado wściekłych krów zaczyna muczeć swoje śpiewki. menopauza wam szkodzi :D zjedzcie sobie kolejnego batonika na uspokojenie :classic_cool:

Gość oferma spasuj
no mówię - ona jest jak te przygłupie blondynki, co rżą z kawałów o nich samych bo myślą, że wtedy nikt się do nich nie przypierdoli, że uznają je za "swoje" i nietykalne. Ale to złudne i zgubne.

Gość oferma spasuj
jakich starych krów idiotko ? Mówisz o sobie chyba.

"nie zrozumiałaś mojego przekazu, chodzi mi o to, że pisząc takie rzeczy nie szanujesz samej siebie za parę lat" skończ pierdolić. wasz przekaz jest tak głupi, że aż oczy bolą. wy chcecie bzykać się z młodszymi i robić z siebie idiotki, ja mam starszego od siebie faceta z którym związek opiera się na czymś więcej niż tym, że on jest "ciachem" i ma "fajną dupkę", pustaki 🖐️