Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolnowy765

pytanie do kobiet, czy będąc atrakcyjnymi 26 latkami zainteresowałybyście się...

Polecane posty

Gość oferma spasuj
a kto powiedział, ze się chce bzykać z młodszymi, pokrako ? :D

Gość oferma spasuj
no pewnie, że na czymś więcej - na kasie. Chyba, że cię ujeżdża staruch bez kasy :D To byłby najlepszy dowód na to, że jesteś bezdennie głupia :D A co zrobisz jak skończysz 30tkę ? Dobrowolnie poddasz się wymianie na młodszy model ? :D Kręcisz bat na własną dupę tylko za głupia jesteś żeby się w tym zawczasu zorientować. Ale ten się śmieje kto się śmieje ostatni.

mamuśki, powiadam wam, wracajcie do batoników! one ukoją wasze nerwy i podkreślą "kobiece kształty" :classic_cool:

Gość oferma spasuj
a ty wracaj obrabiać starą zmurszałą knagę swojego starucha dopóki mu jeszcze nie odpadła.

Gość oferma spasuj
ja wiem jedno - ona i ten jej kumpel oferma grają w jednej lidzie myślących wolno, a nie wolnomyślących :D

no tak, mój o 5 lat starszy facet to już prawie emeryt :D zaiste, 30 lat to już niemal trumna :D

Gość oferma spasuj
Już ona dobrze wie ile mamy lat, że jesteśmy mamuśkami i jakie słodycze lubimy :D To jest właśnie jej wolno myślicielstwo. A podobno umyka schematom i jest ze swoim starszym panem z powodów innych niż to, że nie jest on młodym ciachem i jędrną dupką :D

Gość oferma spasuj
o boże...padam :D :D :D Co to pierdolisz, ze jesteś ze starszym jak to praktycznie twoj rówieśnik ? :D :D Naprawdę jesteś yebnięta, bez kitu :D

Gość oferma spasuj
dobre :D :D Czyli że za 5 lat będziesz spróchniają babą i już nie będziesz się bawić w chowanego ze swoim 35 letnim facetem ? :D

Gość Nie dziwię się mężowi autorki
Najlepiej wiązać się z równolatkami.

Gość żeleczek ma 27 lat
🖐️

Gość oferma spasuj
Ale właśnie to jest taka postawa z jaką się często spotykam u swoich rówieśnic (mamy po 26 lat) - och, ja jestem jeszcze taka młodziutka, tyle lat mam jeszcze do 30tki (czytaj: do starości), o jej jej...a tu kuźwa za 4 lata będą 30 świeczek dmuchały :D No faktycznie, młodziutkie dzierlatki, a kobiety zaledwie o kilka lat starsze to już nie wiadomo jakie rumpy :d Śmieszy mnie to zawsze do łez. Czyli co, 5, 10 lat i uwolnisz swojego 5 lat od siebie stareszego adonisa od swojejgo zmurszałego, 30-35 letniego ciała ? I przestaniesz się bawić w chowanego ? :D

"Czyli że za 5 lat będziesz spróchniają babą i już nie będziesz się bawić w chowanego ze swoim 35 letnim facetem ? " w małżeństwie to już nikt się w chowanego nie bawi, nieprawdaż? "czy po 30stce zgodzisz się aby twój facet poszukał sobie młodszej?? " idiotko, cała dyskusja je o tym, że faceci wolą młodsze, a kobiety starszych. twoje pytanie jest więc z dupy wyjęte.

Gość oferma spasuj
pewnie, że się nie bawi. Raz klepinięta, nie ma się co bawić w podchody, na kolana i do knagi ! :D

Gość oferma spasuj
nie jest z dupy wzięte idiotko, bo przy okazji głównego wątku pojawiają się tu opinie - w tym twoja właśnie - że kobiety od 30tki to już stare rozpadające się zwłoki. A tu się okazuje, ze za parę lat i ty sama będziesz właśnie takimi zwłokami :D Myślałam, że takie poglądy może mieć najwyżej 15 latka, a tu proszę - 25, czy 27 letnia dupa, a uważa się za taką młodziutką, że aż może się nabijać z kobiet kilka lat starszych od siebie :D A masz już jakieś oznaki murszenia ? Bo wiesz, 5 lat minie jak z bata wyciął :D Idź się zabotoksuj na wszelki wypadek :D

Gość oferma spasuj
no mam nadzieję, że dobrowolnie podda się wymianie na młodszy model jak jej stuknie 30cha. Powinna działać zgodnie z wyznawanymi przez siebie zasadami :D A podobno nie ma nic bardziej zajebistego dla 35 latka (a wtedy właśnie tyle będzie miał jej obecny facet) jak 25 latka - jak orzekł jej kolega offerma :d Niestety, wypadniesz z obiegu. I to już za 5 lat, w 2017 znaczy :d Zbieraj już na trumne dobrze ci radzę.

Gość oferma ma 40 lat
i tylko zeleczek i mp30 na starego leca :D

Gość na pewno offerma ma 40 lat
bo on rok w rok pisze że ma 37 lat :D:D to co? wiecznie ma tyle? jemu wstyd jej się przyznać że jest staruchem, on sam ma kompleksy związane z wiekiem

Gość oferma spasuj
"zczerze mówiąc myślałam po jej wypowiedziach że ma jakieś 16 lat bo to aż niemożliwe żeby ktoś był tak bezdennie ciemny" Ja też myślałam, że to jakąś siksa przed 20tką co to dla niej 30tki to już starsze panie :D Tak samo z tym starszym partnerem ;D Wbiła się na wątek gdzie się mówi o znacznej różnicy wieku, tj. od 10 w górę, mówi że ma starszego partnera to myślałam, że też min. dyszkę starszego. A tu się okazuje, że koleś jest od niej całe pięć lat starszy :D I jeszcze gada, że nie jest z nim dla jędrnej dupki i młodości :D Pewnie, ja ze swoim chłopakiem - 27 latkiem (rok ode mnie starszym) też nie jestem z tych powodów. Ale mamy obie młodych facetów to sobie możemy na to nie zwracać uwagi, nie ? ;) No komedia po prostu :D

Gość offerma sam ma kompleks wieku
to fakt z tym ze co roku wpisuje 36 albo 37 :O

Gość jak otworzy buzie to przestana
oferma ma 40 lat i tylko zeleczek i mp30 na starego leca buhahahaha bo go nie widzialy to i leca

Gość a komu offerma wysyłał swoje
foty? bo pisał że paru kobietom wysłał :D

Gość a komu offerma wysyłał swoje
czy przypadkiem to nie była mp-30? :D

Gość on chociaz mial argumenty
taka zeleczek przylazla i wtraca sie i tym samym pokazuje ze ten offerma nie daje sobie rady . az przyslal babe zeby mu pomogla

Gość zielony żelek w każdej
dyskusji robił z offermy przygłupa :D zawsze tylko pierdolił "zostawcie offermusia" buhah hahha haha

Gość njunnujn
Offerma ma 40 stkę

Gość Zuzanna Amelia & 6
A s ie rozdyskutowaliscie. Nikt tu nie pracuje czy obijacie sie w pracy i piszecie na kafe zamiast robote robic?

Gość a chooy ci do tego
zuzanno :)

Gość a chooy ci do tego
offerma poszedl oddać spermę do banku PKO BP i zrobić z niej depozyt na gorsze czasy czyli kiedy dobije do czterdziechy, co nastąpi już za rok.