Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lm4tolmn

teraz juz wiem ze w swiecie licza sie TYLKO pieniadze

Polecane posty

Gość ;lm4tolmn

niby zdrowia sie nie kupi powiedz to osobie z sm ktorej nfz juz nie chce finansowac interferonu(dostaja tylko na 3 lata) choroba trwa cale zycie powiedz to rodzicom skamlacym o pieniadze na operacje dziecka brzydki, kiepski facet jak ma kase ma piekne kobiety masz kase masz wladze wszystko mozna kupic uroda za pieniadze ?? oczywiscie operacje botoksy i mamy pieknosci;)

Gość zcc
to prawda. zgadzam sie z toba. ialaby strasznie nudne zycie gdyby nie kasa-zero wyjsc, zero ciuchow modnych, zero wyciecze, przyjemnosci kazdego dnia. czlowie nie mzoe byc szczesliwy bez kasy. jak para ma byc szczesliwa jesli cale dne usza zasuwac na podstawowe rzeczy, wracac wieczorem i jedyna rozrywka jaka moga sie cieszyc jest tv...jak rodzina ma yc szcesliwa jesli kazdego dnia rodzicoe sa nerwicowani bo musza kombinowac jak tu zaplacic rachunki, jak dzieci wykarmc wyedukowac.

Gość mogę tylko się zgodzić z
autorką/autorem:) Brak pieniędzy wywołuje napięcia i konflikty. Pieniądze dają nam poczucie bezpieczeństwa, budzą przeświadczenie,ze nic złego nam się nie stanie, zapewniają dach nad głową i dostęp do róznych dóbr. dla mnie nie są celem samym w sobie,poprostu jestem spokojna,jak mam odłożone parę groszy a za resztę spełniam pragnienia swoje i swojej rodziny.