Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszustka ???????

Czy jestem normalna ?

Polecane posty

Gość oszustka ???????

Randkowałam z jednym facetem ,bardzo długo ,ponad 2,5 roku , tylko wirtualnie...ciagle telefony ,smsy ,rozmowy na gg, wykrecalam sie od spotkania gdy byl w moim miescie ( mieszkam na drugim koncu kraju) , kiedys byla mi potrzebna kasa... pozyczyl mi , potem nasze kontakty byly coraz rzadsze ,nie oddałam mu, przypomnial sie potem o te pieniadze.. zmienialm numer telefonu :O Spotykalam sie tez z kilkoma ,glownie bogatymi ,dawalam ogloszenia ze szukam sponsora ( wiedzialam z gory ze i tak zadnego seksu nie bedzie bo mnie to brzydzi). Dostawalam doladowania telefonu, fajne prezenty w sumie za nic . Odwlekalam moment pojsca do lozka jak tylko potrafilam. Nadal umawiam sie czasem z kims ,zapraszają mnie do drogich warszawskich restuaracji , do miejsc w ktore normalnie bym nie poszla ze wzgledu na brak kasy. 3-4 randki ,najem sie ,cos dostane i zrywam kontakt... :O

Gość lody vaniliowe :)
normalna.

Gość ddee
to się nazywa prostytucja

Gość Jgfdfggfsscvnu
Ciekawe jak to u ciebie funkcjonuje, ze zabieraja cie do drogich restauracji, kupuja drogie prezenty po kilka razy a ty nie dajesz im dupy mimo, ze znalezli cie na "szukam sponsora"? Dziewczyno takie bajki to mozesz opowiadac w przedszkolu.

Gość Grzybiareczka :)
ale demonizujecie. same porządnisie się znalazły :-o autorko tutaj na kafe nie ma co się spodziewać szczerej odpowiedzi bo tutaj każda zgrywa świętoszkę, a cil wie co same mają na sumieniu. Nie widzę nic złego w tym co robisz. Jak są naiwniacy to można ich doić. Obyś tylko ty się czuła dobrze sama ze sobą, noo i żeby takie "świętoszkowate" nie zrobiły z Ciebie kurwy :-o Skoro dziewczyna pisze że się nie puszcza to tak jest, ona pisze anonimowo więc co by jej zależało napisać gdyby to robiła.

Gość bhhahahahahahhahaha
ddee - Ty jestes idiotką :O Prostytutka wg słownika PWN - uprawianie seksu za pieniądze rzeczownik, rodzaj żeński (1.1) kobieta sprzedająca usługi seksualne Nie widze w Twoim zachowaniu nic złego , chodzisz na randki , płacą za kolacje ,dają prezenty, naiwni faceci myslą że poruchają a ty dajesz im kosza. Co w tym złego ? Uważaj tylko by jakiś nie domagał sie siłą seksu ,nigdy nie wiadomo na kogo trafisz, ludzie sa rozni. Grzybiareczka ma racje..tutaj siedzą same święte :O a gdybys pogrzebala w czyims zyciorysie to wyszlyby haha niezłe grzeszki :D

Gość Izusia7654
hahahah,,,wzorowo robisz ich w chuja, tak trzymaj,

Gość czasem telewidz
jak szukają pannę na "szukam sponsora"to są k...wiarzami i należy im się nauczka. Takich powinno się kastrować a nie tylko doić z kasy. Chociaż to ostatnie jest u nas legalne!