Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natkaaa

Jestem zdesperowana, bo tyle czasu poszło na marne..

Polecane posty

Gość natkaaa

no wiec caly miesiąc bralam wraz z moją klasą udział w konkursie.. tyle godzin na marne.. kiedy zachęcałam ludzi do oddawania głosów na nas... teraz konkurs trwa do czwartku i szanse są już niewielkie.. ale jesli chcecie pomóc, proszę głosujcie: http://funklasa.pl/projekty/wyswietl/453

Gość natkaaa
ahh.. tyle nocy nieprzespanych, weekend spedzony w szkole , tylko po to,aby coś zdziałać.. Pomóżcie ! proszę! :(

Gość natkaaa
Proszę ! jeśli jesteś życzliwy to zagłosuj.. to tylko kilka sekund.. przeciez chyba tyle każdy może poświęcić? Napisz, jesli zaglosowales.. ! Z gory dzięki. :)

Gość rofmaszczescia
zagłosowałem

Gość natkaaa
Dzięki wielkie! prawda ,że to nic nie kosztuje? dosłownie kilka sekund.. nic więcej! :) proszę głosujcie, jesli możecie.. przeciez chyba każdy może pościęcić tą chwilkę.. naprawde to ważne! może i wy będziecie kiedys w potrzebie..

Gość lassiewroc
a jak bede w potrzebie to ty mi pomozesz?

Gość natkaaa
zalezy w jakiej potrzebie, ale jesli to będzie możliwe to Ci pomogę.. czemu nie.. :)

Gość nad tym gonem spedzilyscie
tyle czasu? przeciez to jest gowno nie zaglosuje

Gość natkaaa
tak wiem, może filmik nie jest najlepszy, ale tu nie o filmik chodzi.. tylko o głosy.. tyle czasu poświęcilismy na rozsyłanie linku, głosowanie.. itp...

no trochę dziwny ten filmik, ale zagłosowałam, co mi tam :) a co jest do wygrania?

Gość natkaaa
dzięki wielkie! hmm.. do wygrania są telefony dla calej klasy i wycieczka do Warszawy.. my telefony sprzedajemy.. i idzie to na hospicjum w OPOLu ;) i zakup wiatrówki na szczelnicę szkolną .. gdyż każdy telefon wart jest 1.500 zł.. dlatego tak nam na tym zalezy.. my karzystamy z Wycieczki.. czyli każdy jest zadowolony. :) ale i tak nam sie chyba nie uda.. brakuje nam 2tyś. głosów.. a konkurs trwa do czwartku.

Gość natkaaa
Proszę! :( Ty tego nie robimy tylko dla siebie.. ale także dla straszych ludzi.. Wiem,ze filmik może nie jest idealny.. ale tutaj są ważne głosy.. z Góry dziękuję za wszystkie..