Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MKmk

KREW w trakcie stosunku !!!

Polecane posty

Gość MKmk

Pół roku temu urodziłam dziecko. Pare razy współżyłam z mężem, czasem w trakcie stosunku już pojawiała się krew (mąż widział jak zmienialiśmy pozycję na członku). Uzywamy żelu nawilżającego więc otarć nie ma. Czasem ta krew jest, czasem nie ma, nie wiem dlaczego. Ktoś mial podobny problem???

Gość kolorowa11
może po porodzie zrobiłą CI się nadżerka słyszałam, że występuję często po porodzie . może też powodować krwawienie podczas stosunku.

Gość MKmk
Mialam nadzerke, po porodzie ja wypalilam u ginekologa. Cytologia w porzadku, 1 gr.Więc nie wiem co i dlaczego? Nie zawsze jest krew, ale czasem jest.

Gość szz
moze to zmiana w florze bakteryjnej w pochwie.

Gość kolorowa11
jeśli nadal będzie występowało krewienie to zgłoś się po prostu do lekarza, nie jest to normalnie i lekarz powinien coś zaradzić.

Gość MKmk
podnosze, miała któraś tak?

Gość moja zona tak miala
i niestety czasem bylo czasem nie pojscie do lekarza??? hmm nic nie dalo bo na drugi dzien juz nic nie bylo widac. czasem sie smialem, ze moze po prostu zrobimy to u ginekologa na fotelu i on od razu sprawdzi skad to leci. przeszlo samo....po porodzie :)

Gość MKmk
No ale u niej przeszło po porodzie a ja jestem po porodzie 6 mc i teraz dopiero sie pojawia krew, która tak miala?

Gość u mnie to samo
z tym,ze jestem dwa mc po cc, na kontroli bylam, wczoaj pierwszy sex poporodowy i lekkie krwawienie. dodatkowo biore azalie, ale dzis juz nie ma sladu po krwawieniu.ech...