Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emigracyjne plotki

Plotki mile widziane

Polecane posty

charmsy - lubie cie, ale teraz przesadzilas. uwazam, ze jestem bardzo inteligentnym czlowiekiem. moglbym wiele cie nauczyc, przede wszystkim dobrego wychowania.

Gość marlin monroł
Co wy się obrzucacie błotem? Co widzę na topikach, to plujecie sobie w twarz, że aż przykro. I też pociskacie jakieś ploty o sobie, a przecież wcale się nie znacie :) heheheee

Gość xcsdz
moja szwagierka zdradza szwagra, ale on o tym chyba i tak wie;]

Gość hhsisvsgsg
zona costam costam bo ja jestem tym facetem ktory byl zdradzany przez ta latawice. To bylo kilka lat temu jedank to jeszcze nie przeszlo. I moge tu sobie pisac co chce. Tak to jest jak sie jest za dobrym. Zalatwilem jej ta prace bo sama znalezc nie mogla, a odplacila mi przelatujac wszystkich wlacznie z szefem. A potem nie zostalem o malo pobity przez jednego z jej byczkow za to ze ja niby bije. Niech kazdy patrzy na swoje zycie? Mysle ze czasami mozna ingerowac w czyjes zycie tylko zeby kogos ostrzec. Ta zolza jeszcze grasuje w Londynie i biada temu kto ja zechce.

Prezes - Oj tam oj tam...Ja tylko dostosowuje poziom mojej wypowiedzi do odbiorcy. Dla ciebie muszę go znacznie obniżać.

Gość hhsisvsgsg
Szczerze? Nie obchodzi mnie to. Planowalem z nia slub. Zbieraliśmy na wesele i mały dom w Polsce jak większość par. Bardziej pokrzywdzony i osmieszony już chyba nie moge być. A ona może jeszcze wiele ludzi otłumanic.

Gość bwjshsgsihag
Żona ty zawsze kurwy bronisz już to zauważyłam w innych topicach. Może sama jestes taka za przeproszeniem suka?

ja nikogo nie bronie, tylko daleka jestem do wydawania osadow na odleglosc. 2 zdania jednej ze stron nie wyrabiaja u mnie opinii na temat sytuacji. no wlasnie... doczekalam sie zeby mnie nazwac suka, taka ludzka mentalnosc ludzi ktorzy tylko szukaja sensacji, a moze jestem suka, a moze nie, tobie tego nie bedzie nigdy wiadomo :)

Gość bsjhsvdje
Dobra nie osądzaj, jakoś mnie brak twojego zdania nie obchodzi. Dziwne jest że w każdym poscie zaznaczasz jak bardzo cię to nie obchodzi. To po co piszesz? Żeby coś napisać i nabic posty?

Gość do zony
wez sie za jakas robote a nie zyj jak pasozyt na koszt innnych!

Gość hahaaaah
Niektórzy coś w życiu robią a niektórzy poświęcili swoje nudne życie kafe :)

Gość emigracyjne plotki
kasiasiasiasia Mieszkam pod Edynburgiem :) A co cię ciągnie do Szkocji? I kiedy tu przyjedziesz?

Gość pracuje u prezesa
te zdesperowana a tobie nie nudzi sie w domu z dzieckiem? siedzisz na kafe calymi dniami. do roboty bys ruszyla dupsko

Gość pracuje u prezesa
co robisz? 20 godzin to nawet nie pol etatu kawy nie pijam ciasta bym zjadla

Gość pracuje u prezesa
u innego

20 to akurat pol etatu, czasem bywa mniej czasem wiecej. ale jak pisalam mam dziecko i mam co robic. zreszta.. teraz mnie za to zjedziecie.. :) - po to dziecko ma tatusia zeby zadbal o rodzine kiedy matka wychowuje.

Gość awiecie, awiecie???
No wlasnie Zdesperowana. Dziecko ma po to Tatusia, bys Ty byla nadal odstresowana i i umilala nam zycie na kafe. No bo kafe bez zrelaksowanej zdesperowanej? To nie kafe. Na kogo byscie najezdzali ? :P

Emigracyjne plotki- miłość mnie ta ciągnie ;p Mój chłopak studiuje w Glasgow i zamierzam do niego dołączyć w lipcu :) Tymczasem wybieram się do niego na święta, za 2 tygodnie przylatuje :)

Gość emigracyjne plotki
kasiasiasia No to super powód żeby coś zmienić. Wakacje wyglądają inaczej aniżeli miałabyś tu żyć, ale wszystko zależy od charakteru, zaradności i planów. Tylko nie patrz w chłopa jak w obrazek, ale rób też coś dla siebie, studia, kursy itp. Bo z 'durnymi palami' nigdy nic nie wiadomo :)

Gość awiecie, awiecie???
Ale przyznasz, ze najazdy na Ciebie sa norma na kafe? Nalezy Ci sie medal za wytrwalosc ;) Niektorym tez. Za wytrwale nekanie :P

Gość emigracyjne plotki
A teraz sobie wyobraźcie, że mamy okazję wszyscy się spotkać i zobaczyć. Ciekawe czy "oprawcy" byliby tacy odważni.

Emigracyjne- Byłam w zeszłym roku na kilka miesięcy, troszkę życia tam poznałam, jednak nie pracowałam tam więc niestety jeszcze nie wiem jak wygląda to z tej strony ;) Oczywiście nie mam też zamiaru uzależnić się od faceta. Chcę iść do pracy, najlepiej w moim zawodzie, mieć swoje pieniądze, swój czas i swoje życie, na wypadek gdyby jednak coś między nami nie wyszło ;) Wiem, że będzie ciężko ale staram się być dobrej myśli :)